• 26 Απριλίου 2024,

Λιμεναρχείο Καβάλας: Εκεί όπου η κίνηση του 2022 ξεπέρασε αυτή του 2019

 Λιμεναρχείο Καβάλας: Εκεί όπου η κίνηση του 2022 ξεπέρασε αυτή του 2019

Φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι το Λιμεναρχείο Καβάλας, η κίνηση επιβατών/οχημάτων φέτος το καλοκαίρι, συγκρινόμενη με αυτήν του 2019 ήταν καλύτερη μόνο στη γραμμή της Κεραμωτής και όχι στη γραμμή του Πρίνου.

Η κίνηση από την Καβάλα προς τα νησιά του ΒΑ φέτος το καλοκαίρι ήταν σαφώς καλύτερη σε όλους τους τομείς (επιβάτες/φορτηγά/ΙΧ) σε σχέση με αυτό του 2019:

«Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνεται συγκριτική συνολική διακίνηση επιβατών και οχημάτων (μηνός Αυγούστου των ετών 2022 και 2019) που μετακινήθηκαν με Ε/Γ – Ο/Γ , πλοία από και προς το νησί της Θάσου και από το λιμένα Καβάλας «Απόζηολος Παύλος» προς τα νησιά του Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα»:


«Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνεται συγκριτική συνολική διακίνηση επιβατών και οχημάτων (μηνών Ιουνίου- Ιουλίου-Αυγούστου των ετών 2022 και 2019) που μετακινήθηκαν με Ε/Γ – Ο/Γ , πλοία από και προς το νησί της Θάσου και από το λιμένα Καβάλας «Απόζηολος Παύλος» προς τα νησιά του Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα»:

Διαβάστε επίσης