Ληστεία στη Θάσο: Χτύπησαν επαγγελματία με σιδεροσωλήνα και πήραν 35.000€!

 Ληστεία στη Θάσο: Χτύπησαν επαγγελματία με σιδεροσωλήνα και πήραν 35.000€!

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι λήστεψαν 46χρονο στα Λιμενάρια της Θάσου χθες το απόγευμα, τον οποίο φαίνεται να περίμεναν έξω από το σπίτι του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του πήρανε 35.000 χιλιάδες ευρώ. Στη διάρκεια της ληστείας έγινε συμπλοκή από την οποία προέκυψε ο τραυματισμός του θύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε λίγο μετά μεσάνυχτα στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται με σπασμένο χέρι και τραύματα σε πρόσωπο και κεφάλι. Το θύμα είναι επαγγελματίας της περιοχής και όπως δήλωσε χτυπήθηκε με σιδεροσωλήνα.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου δράστη ληστείας σε βάρος ημεδαπού:

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος βραδινές ώρες της 29-9-2022 σε περιοχή της Θάσου, προσέγγισε ημεδαπό που βρισκόταν εξωτερικά της οικίας του και αφού τον χτύπησε με σωλήνα, απέσπασε από την κατοχή του ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας για νοσηλεία. Στο πλαίσιο των ερευνών μέχρι στιγμής βρέθηκε το αφαιρεθέν τσαντάκι (χωρίς το χρηματικό ποσό) και το κινητό τηλέφωνο».

Διαβάστε επίσης