• 15 Μαΐου 2024,

Λόγω ΚΙΝΑΛΛ στην Καβάλα ο δήμαρχος Αθηναίων

 Λόγω ΚΙΝΑΛΛ στην Καβάλα ο δήμαρχος Αθηναίων

Χθες το πρωί άρχισε ολιγόωρη επίσκεψη στην Καβάλα ο δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Η παρουσία του στην πόλη μας, προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη, σχετίζεται με τη δραστηριότητα του Κινήματος Αλλαγής, υποψήφιος πρόεδρος του οποίου ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στις 12:00 χθες το μεσημέρι ο Γιώργος Καμίνης έφθασε στο νοσοκομείο Καβάλας όπου και τον περίμεναν ο Δημήτρης Παπουτσής, ο Ιορδάνης Χοροζίδης, ο Κωστής Σιμιτσής, ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης και ο Αρχέλαος Γρανάς. Στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου εκτός από τον Τάσο Καρασαββόγλου βρισκόταν ο πρόεδρος των γιατρών ΕΣΥ ΠΕ Καβάλας Στάθης Τσαρίδης.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αθηνών συνάντησε τη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων με επικεφαλής την Κατερίνα Πετράκη. Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Καμίνης ήρθε στην Καβάλα με αφορμή την ομιλία του χθες το απόγευμα και προκειμένου να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις. Ταυτόχρονα το Κίνημα Αλλαγής δίνει προτεραιότητα στην προετοιμασία για τις επόμενες εθνικές εκλογές με συζήτηση που αρχίζει τώρα για τη συγκρότηση των βουλευτικών ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα. Εξάλλου, ο Γιώργος Καμίνης είναι ταυτόχρονα κι επικεφαλής της επιτροπής του ΚΙΝΑΛΛ που θα ασχοληθεί με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ο Τάσος Καρασαββόγλου δήλωσε προς τον κ. Καμίνη ότι το νοσοκομείο Καβάλας έχει περιφερειακά χαρακτηριστικά, καθώς καλύπτει ανάγκες ευρύτερης περιοχής από εκείνη της ΠΕ Καβάλας. Όποιος έχει σήμερα δημόσιο αξίωμα παλεύει υπό δύσκολες συνθήκες, επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηνών, συμπληρώνοντας ότι στην πρωτεύουσα υπάρχουν προβλήματα αν και φέτος σημειώνει ρεκόρ τουριστικών αφίξεων. Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε το καβαλιώτικο νοσοκομείο ως «φοβερό» σε επίπεδο υποδομών, έστω κι αν αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα έλλειψης προσωπικού.

Διαβάστε επίσης