• 19 Απριλίου 2024,

LUXUS Properties: Νέα γενιά στα μεσιτικά

 LUXUS Properties: Νέα γενιά στα μεσιτικά

Απέναντι από τις Καμάρες, γωνία Κουντουριώτου και Ομονοίας, λειτουργεί από την προηγούμενη εβδομάδα ένα διαφορετικό γραφείο. Ξεχωρίζει για την αισθητική του προσέγγιση και το στυλ του. Είναι κάτι περισσότερο από ένα νέο μεσιτικό γραφείο. Είναι η νέα γενιά, η νέα ματιά και άποψη στα μεσιτικά. Ιδέα και επένδυση των αδελφών Μιχαηλίδη, σε συνεργασία με τον όμιλο LUXUS . Ο Δημήτρης και ο Γιάννης Μιχαηλίδης τόλμησαν σε εποχές δύσκολες. Έβαλλαν ψηλά τον πήχη κι έτσι από πλευράς χώρων έκαναν κάτι όντως διαφορετικό. Κάτι που μοιάζει με πολυτελές αλλά δεν είναι. Πρόκειται για μια ευρωπαϊκή λογική, η οποία φέρνει τις εξελίξεις στην πόλη μας.

Η εταιρία LUXUS Properties συμμετέχει σε δίκτυο μεσιτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Γνωρίζει τα δεδομένα της τοπικής αγοράς. Προσαρμόζεται σε αυτά. Μπορεί να εξυπηρετήσει σύμφωνα με τα ελληνικά, τα Καβαλιώτικα δεδομένα αλλά ταυτόχρονα μπορεί να φθάσει και στο κάτι περισσότερο. Σε αυτό που τελικά αναζητούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με απαιτήσεις. Η αγορά άλλωστε αλλάζει. Μεγαλώνει αφού όλος ο Νομός Καβάλας προσελκύει το ενδιαφέρον επιχειρηματιών απ’ όλον τον κόσμο. Η LUXUS Properties «μιλά» στη γλώσσα της εποχής. Υιοθετεί τους ευρωπαϊκούς κανόνες, τρέχει προκειμένου να «βγει» μπροστά. Κι έτσι να εξυπηρετήσει άριστα όσους την εμπιστευτούν.

Τον χώρο προετοίμασε ο συμπολίτης διακοσμητής Αλέξης Λούσιας. Μας εξηγεί αυτό που όσοι το βλέπουν, εντυπωσιάζονται:

« Ο σχεδιασμός για τη δημιουργία του χώρου βασίστηκε σε πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις, κάνοντας ένα βήμα μπροστά στο χώρο των μεσιτικών γραφείων. Εσωτερικά η διαρρύθμιση είναι τέτοια ώστε να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα πολλοί πελάτες. Υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τα προβάλλουν κατοικίες και οικόπεδα που είναι προς αξιοποίηση».

Διαβάστε επίσης