• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 18χρονου Μάριου που έγινε την Τρίτη το βράδυ στον Άη Γιώργη. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, την πράξη φέρεται να ομολόγησε φίλος του θύματος. Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το γεγονός. Αστυνομικοί ισχυρίζονται ακόμη και το ενδεχόμενο ατυχήματος. Η κηδεία του Μάριου θα γίνει αύριο στην πόλη μας. Υπερβολική ανακοίνωση για το περιστατικό από το Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, απαντήθηκε άμεσα από την ελληνική κυβέρνηση.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή προεκλογική εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά όπου ανακοίνωσε 21 γυναίκες υποψήφιες του συνδυασμού του. Προεκλογική εκδήλωση σήμερα από τη Δήμητρα Τσανάκα. 10 άτομα εργάζονται στο Δήμο Καβάλας μέσω προσλήψεων διάρκειας 4 μηνών από τον ΚΟΙΣΠΕ. Στις 10.30 το πρωί η λιτανεία της εικόνας του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι. Τον Γενάρη – στην καλύτερη περίπτωση- θα αρχίσει να μετρά την ατμοσφαιρική ρύπανση ο εξοπλισμός της Π.Ε. Καβάλας. Την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη διανομή τροφίμων από το Δημοτικό Παντοπωλείο.

 

Απονεμήθηκε στις Βρυξέλες ο τίτλος της ευρωπαϊκής πόλης αθλητισμού 2019 στο Δήμο Παγγαίου. Το Νοσοκομείο δεν είναι τσιφλίκι του κ. Καρασαββόγλου, αναφέρει ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη. Ο Στέλιος Αμοιρίδης πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων δίωξης λαθρομετανάστευσης Ν. Καβάλας. Το πρωί στην Ξάνθη ημερίδα της Περιφέρειας για το έργο του οικιακού φυσικού αερίου.

 

Περισσότερα από 50 άτομα εξετάστηκαν δωρεάν χθες, από τους εθελοντές Γιατρούς του Κόσμου που ήταν στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Αναλυτικά παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου της κ. Τσανάκα οι εορταστικές εκδηλώσεις που αρχίζουν στις 11 Δεκέμβρη.

 

Από σήμερα στις προπονήσεις του ΑΟΚ ο Βασίλης Γραβριηλίδης. Ο Ιταλός Μουρελάτο θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις του Νέστου. Η ελίτ της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα είναι το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης