• 18 Απριλίου 2024,

“Λυγίζει” από νωρίς τον Βόλο η ΑΕΚ

 “Λυγίζει” από νωρίς τον Βόλο η ΑΕΚ

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι της Κυριακής με δράση σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα και φυσικά φινάλε στην ελληνική Super League.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά στοιχήματος, όπως και τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

Στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται στην “OPAP Arena” τον Βόλο, με την Ένωση να χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για στεφθεί πρωταθλήτρια για 13η φορά στην ιστορία της. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στον Άρη, του οποίου επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας, συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +3 από τον Παναθηναϊκό.

Αναμένεται… πανικός στη Φιλαδέλφεια, το γήπεδο προφανώς θα είναι κατάμεστο, η γιορτή έχει ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, λέγεται ότι θα συρρεύσουν χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ έξω απ’ το νέο στάδιο. Η διοίκηση έχει προετοιμάσει μεγάλη φιέστα, αντίστοιχη των εγκαινίων του γηπέδου.

Από την πλευρά του ο Βόλος αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ακόμη μια ήττα, με 2-0 εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ. Συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη, έχει ηττηθεί μάλιστα στα εννέα απ’ αυτά, κατάφερε να σκοράρει μόλις σε ένα ματς από τα πέντε πιο πρόσφατα.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια. Εκτιμούμε ότι θα μπει με τρομερή ορμή, ο Βόλος θα «λυγίσει» από νωρίς, δε θα μας κάνει εντύπωση αν η «ένωση» σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Επιλέγουμε ΑΕΚ Over 1.5 στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης