• 26 Απριλίου 2024,

ΜΑ Ορφανίου: Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Κακουλίδης

 ΜΑ Ορφανίου: Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Κακουλίδης

Την απόκτηση του Δημήτρη Κακουλίδη από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ανακοίνωσε ο ΜΑ Ορφανίου.

Ο Κακουλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΑ Ορφανίου:

«Νέα μεταγραφή για τον Μέγα Αλέξανδρο ο Δημήτρης Κακουλίδης. Ο ακραίος επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται με άνεση και στις δύο πλευρές του γηπέδου έρχεται από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης όπου και αγωνίζονταν τις δύο τελευταίες σεζόν, ξεκίνησε από την ΑΕΚ Καβάλας ενώ ήταν και στην Κ19 του Α.Ο. Ξάνθης.

Νεαρός, γρήγορος και με αρκετές παραστάσεις από πρωταθλήματα έρχεται με όρεξη για διάκριση στο Ορφάνι το Μέγα και την νέα Γ’ Εθνική. Η Διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, προσωπικές και συλλογικές!»

Ο Κακουλίδης είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του ΜΑ Ορφανίου. Έχουν προηγηθεί ο Σαλπιγγίδης από τον Αετό Οφρυνίου, ο Ν. Παυλίδης από τον Αετό Οφρυνίου και ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο.

Παρελθόν αποτελούν από το περσινό ρόστερ οι: Μαντέσος(Αετός Οφρυνίου), Λόλης, Λάσπατζης, Πετρίδης, Ζάντσιος και Βεζυρόπουλος ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Α` κατηγορία τη χρονιά της ανόδου. Στον Μέγα συνεχίζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο τερματοφύλακας Λευτέρης Τοπαλίδης και οι πλάγιοι αμυντικοί Γιώργος Τουρασανίδης και Παναγιώτης Τσακιρίδης.

Διαβάστε επίσης