• 26 Απριλίου 2024,

Μαγική απόδραση στο Lucy Hotel (φωτογραφίες)

 Μαγική απόδραση στο Lucy Hotel (φωτογραφίες)

Το ξενοδοχείο Lucy βρίσκεται στη Δυτική πλευρά της πόλης της Καβάλας.

Με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τη μοναδική τοποθεσία του, το Lucy αποτελεί ορόσημο της περιοχής. Στο άκρο μιας μικρή χερσονήσου, φαντάζει σαν παρατηρητήριο απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει την Καβάλα που απλώνεται αμφιθεατρικά προς το Αιγαίο πέλαγος.

Με μια ματιά

Χτίστηκε: 1976

Ανακαινίστηκε: 2009

Κατηγορία: 5 αστέρια

Δωμάτια: 149

Διαμονή

Τα 149 δωμάτια και οι σουίτες έχουν μοντέρνες επιρροές διατηρώντας παράλληλα τον κλασσικό αβανγκάρντ χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Όλα τους με μαγική θέα, επιτρέπουν στον επισκέπτη να ατενίζει τη πόλη και το Αιγαίο που λαμπυρίζει κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο.

Διατροφή

Εστιατόριο «Ανατολή» Αφού χαράξει, όταν αρχίσει ο ήλιος την πορεία του στον Μεσογειακό ουρανό, λαχταριστές ευωδιές ξυπνάνε στην κουζίνα και μας ανοίγουν την όρεξη. Ο πλούσιος μπουφές του εστιατορίου Ανατολή προσφέρει παραδοσιακό Ελληνικό πρωινό με νοστιμιές από σπιτικό στραγγιστό γιαούρτι και μαρμελάδες μέχρι την ξακουστή μπουγάτσα και μέλι τοπικής παραγωγής καθώς και πολλά άλλα. Απολαύστε με θέα την Ανατολή .

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «nORTH 40-55» a la carte: Με δυτικό προσανατολισμό το εστιατόριο μας είναι αγνάντι της γαλήνιας ακτής της Καλαμίτσας. Το μενού είναι εποχιακό. Το καλοκαίρι έχει σαν βάση το ψάρι και τα θαλασσινά ενώ το χειμώνα τοπικής παραγωγής τρυφερό κρέας. Τα γεύματα συνοδεύονται από μια εντυπωσιακή συλλογή κρασιών εκ των οποίων πολλά προέρχονται από τοπικούς οινοπαραγωγούς. Το προσωπικό μας βρίσκεται φυσικά στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΠΑΡ «GRAN TOURISMO» Πίσω από τον μακρύ μαρμάρινο πάγκο του Gran Turismo παρελαύνει μια εξαιρετική συλλογή οίνων και ποτών που μπορούν αναμφισβήτητα να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο επιλεκτικό γνώστη. Αφεθείτε σε αυτήν τη Bon Viveur ατμόσφαιρα. Εδώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε τσάγια και άλλα ροφήματα τοπικής παραγωγής.

ΠΙΣΙΝΑ & POOL BAR

Λίγα μέτρα από τη θάλασσα, ανάμεσα στα πλατάνια και τις πικροδάφνες θα βρείτε τη πισίνα το ξενοδοχείου, μία όαση όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Για όσους αγαπούν το κολύμπι, το μεγάλο μέγεθος της πισίνας μας είναι ιδανικό για άσκηση πάντα ύπο την επίβλεψη φυσικά του ναυαγοσώστη μας.

Με το pool bar ακριβώς δίπλα σας, μπορείτε να πιείτε ένα δροσιστικό ρόφημα ή να τσιμπήσετε ένα ελαφρύ γεύμα. Τα burgers και τα club-sandwich μας με πατάτες τηγανιτές είναι τα καλύτερα της πόλης. Η πισίνα είναι ανοιχτή από την 1η Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

 εΥΕΞΙΑ & SPA

Lucy SPA, ένα σημείο αναφοράς για την πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας και την μακραίωνη παράδοση των δημόσιων λουτρών. Περιτριγυρισμένο από κίονες, το SPA μας χαρακτηρίζεται από τη γαλήνη και την ηρεμία που εκπέμπει ο χώρος, την απλότητα των γραμμών και των σχημάτων.

Οι λιτές τοξωτές είσοδοι, οι μαρμάρινες λεπτομέρειες, οι νιπτήρες, ο ατμός που αναδύεται και η εσωτερική πισίνα που δεσπόζει σαν διαμάντι καταμεσής του χώρου, υπόσχονται να σας προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα για αναζωογόνηση.

Στο Lucy SPA, θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρίζουν στην Ελλάδα τον αυθεντικό και γνήσιο χαρακτήρα της. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ελάτε ξανά σε επαφή με τη φύση και εμπλουτίστε την εμπειρία των διακοπών σας, επαναφέροντας τον εσωτερικό σας κόσμο σε πραγματικούς ρυθμούς γαλήνης.

Προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή από θεραπείες προσαρμοσμένες ειδικά στις ανάγκες σας. Χαλαρώστε και αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών μας. Οι αποκλειστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στο LUCY SPA είναι σχεδιασμένες με σεβασμό στο σώμα και το πνεύμα σας και παρέχουν την υπέρτατη αίσθηση ευεξίας:

Το Γυμναστήριο

Αποκομίστε όλα τα οφέλη ενός επαγγελματικού γυμναστηρίου και απολαύστε μια καλή προπόνηση στο υπερσύγχρονα εξοπλισμένο γυμναστήριό μας.

  • Εγκαταστάσεις SPA
  • Πισίνα με καταρράκτη και υδρομασάζ
  • Ιδιωτικά Δωμάτια και Σουίτα Περιποίησης
  • Κοινόχρηστος χώρος χαλάρωσης και ανάπαυσης
  • Experience Shower
  • Σάουνα
  • Δωμάτιο Ατμού (Steam Room)
  • Αποδυτήρια

ΠΙΣΙΝΑ & ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Αγκαλιασμένο από θάλασσα, το Lucy επιτρέπει πρόσβαση σε τρεις παραλίες η καθεμιά με το δικό της χαρακτήρα καθώς και εξωτερική πισίνα που παραμένει ανοιχτή τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα δυτικά του ξενοδοχείου βρίσκεται η πρώτη από τις δύο ιδιωτικές παραλίες του ξενοδοχείου Lucy, με σκιερές ξαπλώστρες απλωμένες πάνω στη χρυσή αμμουδιά.

Κάντε μια βουτιά ή απλώς ατενίστε τα σμαραγδένια νερά που απλώνονται μπροστά σας και αφεθείτε στην αποκλειστική εξυπηρέτηση που παρέχεται στην παραλία. Μερικά βήματα ανατολικά του ξενοδοχείου θα βρείτε έναν απόμερο, αμμώδη κολπίσκο με λίγες σκιερές ξαπλώστρες και θα απολαύσετε την αποκλειστική μας εξυπηρέτηση, σ’ αυτό το μικρό καταφύγιο, μόλις μια ανάσα μακριά σας.

Στην άκρη του ξενοδοχείου βρίσκεται μια τρίτη παραλία με βότσαλα, όπου μπορείτε να κάνετε τους περιπάτους σας, να μαζέψετε κοχύλια και να αγναντέψετε τη θέα της Θάσου. Οι ιδιωτικές μας παραλίες είναι ανοιχτές από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

πηγή: EleftherosTypos.gr

Διαβάστε επίσης