• 19 Απριλίου 2024,

Μαϊδανός αλλά και Στίκας στο κάδρο μεγαλυτέρων ομάδων

 Μαϊδανός αλλά και Στίκας στο κάδρο μεγαλυτέρων ομάδων

Ο Γιώργος Μαϊδανός εξακολουθεί να είναι στόχος ομάδων της Σουπερ Λιγκ και φαίνεται ότι το θέμα προχωράει χωρίς πάντως να υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση στον ΑΟΚ για την απόκτηση του.

Εν τω μεταξύ εκτός από τον Μαϊδανό στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο κεντρικός αμυντικός του ΑΟΚ, Απόστολος Στίκας. Ο Στίκας ήταν τη σεζόν που πέρασε βασικός στη θέση του κεντρικού αμυντικού στα περισσότερα παιχνίδια. Η καλή του παρουσία σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Στίκας μάλιστα ήρθε στην Καβάλα και ξεκινάει προπονήσεις. Προπονήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει σε ατομικό επίπεδο 6 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Γαβριηλίδης, Κέρθι, Θωμαϊδης, Παπαστεριανός, Δήμιζας και Καζαντζίδης.

Επίσης αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις  και ο Μαϊδανός.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική περίοδο, πρέπει να πούμε ότι σιγά- σιγά ορισμένα πράγματα οριοθετούνται.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει τις κινήσεις με τον ΑΟΚ να είναι μέσα σε κάθε πιθανή αναδιάρθρωση για μεγαλύτερη κατηγορία βάση της βαθμολογικής θέσης που κατέχει στην βαθμολογία της FL.

Διαβάστε επίσης