Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου: Δίπλα σε κάθε Καβαλιώτισσα και Καβαλιώτη – γνωρίζω και μπορώ να προσφέρω

 Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου: Δίπλα σε κάθε Καβαλιώτισσα και Καβαλιώτη – γνωρίζω και μπορώ να προσφέρω

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επαφές με πολίτες της υποψήφιας Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου.

Ο κόσμος την υποδέχεται θερμά, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για ανανέωση στα βουλευτικά έδρανα. Η κ. Χατζηκωνσταντίνου εισπράττει την εγκάρδια ενθάρρυνση για να συνεχίσει τον αγώνα της ώστε να πετύχει να γίνει η πρώτη γυναίκα Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό.

Παράλληλα της μεταφέρουν ότι η χώρα έχει ανάγκη την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα, την ασφάλεια και την πρόοδο, χτίζοντας το μέλλον των παιδιών μας. Συναντήθηκε με επαγγελματίες οδηγούς ταξί, με επαγγελματίες της εστίασης, με συνταξιούχους, με εργαζόμενες μητέρες, με καταστηματάρχες της Καβαλιώτικης αγοράς συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά κατά την εργασία τους, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Η κ. Χατζηκωνσταντίνου αναφέρει σχετικά:

«Στην καθημερινότητα μου ως δικηγόρος καλούμαι να δώσω λύσεις νομικές και δικαστικές στα προβλήματα των συμπολιτών μου. Σε αυτόν τον προεκλογικό μου αγώνα με την ίδια λογική αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις δυσκολίες τους.

 Είναι υποχρέωση μου, με αμείωτο ρυθμό να βρίσκομαι κοντά τους για να απαντήσω και να συζητήσω τις αντιρρήσεις τους, τα παράπονα τους, την αγωνία τους για το αύριο της χώρας, για την ασφάλεια, τη σταθερότητα, την πρόοδο, την οικονομική ευημερία.

Δεν είναι εύκολη η θέση μου, αλλά είναι σίγουρα πιο υπεύθυνη όταν ζητώ με τη ψήφο τους οι συμπολίτες μου να  με επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο. Έτσι λοιπόν οι επαφές μου είναι συνεχείς και αμείωτες. Έχω τη  γνώση, τη θέληση και την ικανότητα. Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Δεν επιδιώκω τη μετριότητα για την Καβάλα».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης