• 9 Μαΐου 2024,

Μακάριος Λαζαρίδης: «Αλέξης Τσίπρας, ένας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος»

 Μακάριος Λαζαρίδης: «Αλέξης Τσίπρας, ένας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος»

Ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την επίσκεψη και την ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα έκανε την εξής δήλωση:

«Ο γνωστός Αλέξης Τσίπρας! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη σημερινή παρουσία του στην Καβάλα, δεν εξέπληξε κανέναν. Λαϊκιστής, ψεύτης, μετρ των fake news, υποκριτής, ένας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος.

Παρουσιάζοντας τα πάντα μαύρα και χωρίς να αποδεχθεί ως θετικό ούτε ένα έργο της προηγούμενης τετραετίας, ήρθε στην περιοχή μας για τα τάξει και πάλι τα πάντα στους πάντες, όπως το 2014 και το 2015, αρνούμενος μάλιστα την πρότασή μας να κοστολογηθεί επισήμως το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Όμως πλέον οι πολίτες τον έχουν μάθει και του γυρνούν την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί εναγωνίως να διαχειριστεί πολιτικά την επόμενη μέρα του ως ηττημένος των εκλογών της 21ης Μαΐου. Ειδικά για τα Πετρέλαια της Καβάλας, πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή το σεβασμό των δικαστικών αποφάσεων από όλους, η σιωπή του για το κλείσιμο της εταιρείας, όπως προβλέπει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (σελίδα 13, κεφάλαιο 4.6), ήταν εκκωφαντική και επιβεβαιώνει τις προθέσεις του.

Ευτυχώς για τον τόπο, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρελθόν. Η Νέα Δημοκρατία, με την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προχωρά μπροστά, αλλάζοντας τη χώρα προς το καλύτερο. Μαζί μας, όλη η κοινωνία. Ενωμένοι επιλέγουμε να συνεχίσουμε την πορεία προς την πρόοδο και την προκοπή. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά!»

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης