Μακάριος Λαζαρίδης : Να μην ψηφισθεί η συμφωνία των Πρεσπών

 Μακάριος Λαζαρίδης : Να μην ψηφισθεί η συμφωνία των Πρεσπών

Στην Αθήνα ήταν ο Μακάριος Λαζαρίδης τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες. Από τότε που έδειξε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος βουλευτής της Καβάλας με τη ΝΔ δεν υπήρξε χρονικό διάστημα τόσο μεγάλο που να απουσιάζει από την εκλογική περιφέρεια από την οποία προέρχεται. Είναι δικαιολογημένος καθώς οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και όπως φαίνεται θα συνεχιστούν στη Βουλή με την συζήτηση για την συμφωνία των Πρεσπών. Το Σαββατοκύριακο ο κ. Λαζαρίδης θα βρίσκεται στην Καβάλα για να παρακολουθήσει τις τοπικές δραστηριότητες.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ζήτησε για μια ακόμη φορά να μην εγκριθεί από το Κοινοβούλιο η Συμφωνία των Πρεσπών.

Χαρακτήρισε την Κυβέρνηση κυβέρνηση κουρελού και τη διαδικασία στήριξης της μια πολιτική ανωμαλία.

Ο κ. Λαζαρίδης είπε για την συμφωνία των Πρεσπών: «Η ΝΔ ζητά να μην ψηφισθεί από τη Βουλή. Η διπλωματική διακοίνωση δεν την κάνει καλύτερη. Ίσα ίσα που τώρα που μελετήσαμε το κείμενο της διακοίνωσης καταλαβαίνουμε ότι η συμφωνία είναι χειρότερη. Όλοι πρέπει να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών».

Σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση κουρελού και στηρίζεται μέσω πολιτικής ανωμαλίας από δανεικούς βουλευτές. Είναι κάτι είπε ο κ. Λαζαρίδης που δεν έχει ξαναγίνει. Και καταλήγει λέγοντας ότι αυτή η βαλίτσα δεν μπορεί να πάει μακριά.

Εκτιμά ότι τελικά η Βουλή θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών καθώς στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ είπε ότι φαίνεται να υπάρχουν περισσότεροι από 150 βουλευτές να ψηφίσουν την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ. Εμείς κατέληξε ως ΝΔ θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί το αντίθετο.

Διαβάστε επίσης