• 26 Απριλίου 2024,

Συζητά και με στελέχη της τοπικής ΛΑΕ ο Άρης Βέρρος

 Συζητά και με στελέχη της τοπικής ΛΑΕ ο Άρης Βέρρος

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται τις τελευταίες εβδομάδες ο Άρης Βέρρος υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας με την Συμπαράταξη Πολιτών. Οι ανακοινώσεις των υποψηφίων του προετοιμάζονται να γίνουν στις 28 Ιανουαρίου με μια εκδήλωση από αυτές που οι υποψήφιοι Δήμαρχοι συνηθίζουν.

Στόχος μας, είπε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Άρης Βέρρος είναι να είμαστε η επόμενη διοίκηση στο Δήμο Καβάλας. Δεν έκρυψε ότι στις συζητήσεις με πρόσωπα, σωματεία και συλλογικότητες συμπεριλαμβάνεται συζήτηση και με στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας.

Άλλωστε οι διαφορές μας, είπε ο Άρης Βέρρος με τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας δεν είναι διαφορές που έχουν να κάνουν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Βέρρος είπε ότι μέσω των επαφών που γίνονται καθημερινά, επιδίωξη της Συμπαράταξης Πολιτών είναι να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο με τους καλύτερους δυνατούς υποψηφίους που θα παρουσιασθεί σε εκδήλωση στις 28 Ιανουαρίου.

Οι πολίτες είπε ο Άρης Βέρρος κάθε μέρα συζητούν, ανησυχούν για την καθημερινότητα και με την ευκαιρία των δημοτικών εκλογών, συνέχισε, θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Προβλέπει ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι περισσότεροι από 6 καθώς θεωρεί τους 6 δεδομένους,

Μακάρι, δήλωσε χαρακτηριστικά, όσοι είπαν ότι θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι να φτάσουν ως το τέλος. Οι δηλώσεις το υκ. Βέρρου καταλήγουν ως εξής: «υπάρχουν ικανοί συμπολίτες που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές. Γι αυτό φταίμε όλοι. Πρέπει όμως να πληροφορήσουμε την τοπική κοινωνία ότι αυτή την φορά με το νέο νόμο, το νόμο του Κλεισθένη, σπάζει το Δημαρχοκεντρικό σύστημα.

Εμείς συζητάμε και με στελέχη της ΛΑΕ. Μακάρι να καταφέρουμε να συνεργαστούμε. Αλλά στόχος μας είναι οι υποψήφιοι μας να είναι ένα μείγμα εμπειρίας και νιάτων».

Διαβάστε επίσης