Την άλλη εβδομάδα η συμφωνία (πήρα το 0 αντί για σένα !)

 Την άλλη εβδομάδα η συμφωνία  (πήρα το 0 αντί για σένα !)

Φαίνεται οτι θα καθυστερήσει μερικές ημέρες ακόμα η συμφωνία των Πρεσπών να έρθει στη Βουλή αφού ο Τσίπρας θέλει να δώσει τον χρόνο σε όλους να την διαβάσουν και να ενημερωθούν.

Βγήκε δυνατή η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα απο την διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης και όπως φαίνεται κοινοβουλευτικά τουλάχιστον θα είναι ακόμα πιο ισχυρή μετά την ψήφιση της συμφωνίας που αναμένεται να ψηφίσουν περισσότεροι απο τους 151 που πήρε η κυβέρνηση ώς ψήφους εμπιστοσύνης.

Κυρίως βουλευτές των κομμάτων του λεγόμενου Δημοκρατικού τόξου δηλώνουν ικανοποιημένοι απο το κείμενο της συμφωνίας και είναι έτοιμοι , τώρα μάλιστα που έφυγε απο την μέση και ο Πάνος Καμμένος, να την ψηφίσουν.

Το θέμα είναι οτι ο Τσίπρας θα πρέπει εκτός απο το κοινοβούλιο να πείσει και τον λαό αφού είναι γεγονός οτι οι περισσότεροι δεν βλέπουν αυτή την συμφωνία με καλό μάτι.

Πάντως καταλαβαίνετε οτι όταν μετά απο όλα αυτά το μεγαλύτερο προεκλογικό επιχείρημα της αντιπολίτευσης προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση είναι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ σε πόσο ρηχά νερά κινείται ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης αντοπολιτευτικά.

Σε σημείο που έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε οτι αν δεν ήταν στη μέση το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ είναι πολύ πιθανό ο Μητσοτάκης να έχανε τις εκλογές που έρχονται και οι οποίες δίνουν μέχρι στιγμής ένα προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία κυρίως λόγω της συμφωνίας.

Εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι και αυτό είναι το στοίχημα του Τσίπρα.

Αν θα μπορέσει και αν θα προλάβει να πείσει τον ελληνικό λαό για την ορθότητα της συμφωνίας.

Τώρα όσο αφορά τις τηλεοπτικές αναμετρήσεις των δύο αρχηγών είναι σαφές οτι ο Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να τις αποφύγει γιατί σε αυτό το γήπεδο χάνει απο τον αντίπαλο του και όταν χάνεις είναι φυσιολογικό  να μην θέλεις να παίζεις.

Ο Κυριάκος που γνωρίζει οτι ο άλλος στο face to face ή αν θέλετε στο έναν με έναν δεν παίζεται θα κοιτάξει να αλλάξει τουλάχιστον τους όρους του παιχνιδιού αν δεν καταφέρει τελικά να το αποφύγει γιατί σίγουρα οι επικοινωνιολόγοι που έχει στο επιτελείο του θα τον συμβουλεύουν αν είναι δυνατόν να μην πάει καθόλου σε τηλεοπτική αναμέτρηση.

Επειδή αυτό όμως δεν είναι δυνατόν θα πάει οχι μόνο με τον Τσίπρα αλλά και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και θα απαγορέψει τις δευτερολογίες και τις συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών.

Ερώτηση , απάντηση τέλος.

Σα να δίνει ο καθένας την δική του προσωπική συνέντευξη άσχετα αν στο πλατό το τηλεοπτικό θα είναι όλοι μαζί.

 

Την φάγατε την αδυναμία μας την Κατερινούλα την Καινούργιου που μετά απο αρκετά χρόνια βρήκε ταίρι και το έχασε μέσα σε μερικούς μήνες.

Μετά απο τόσα ταξίδια τόσο έρωτα και αναρτήσεις μέσα στο μέλι μάλλον το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί αφού και οι δύο έχουν κατεβάσει απο τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Πέταξε και αυτό το πουλάκι και το Κατερινάκι είναι και πάλι μόνο του.

Ρε μήπως παίρνουν χαμπάρι οτι το κορίτσι έχει θέμα και την κοπανάνε όλοι ;

Αλλιώς πως εξηγείται όλοι οι άντρες που κατα καιρούς ήταν σύντροφοι της μετά απο μερικές εβδομάδες και στην καλύτερη μήνες να την κοπανάνε ;

Προτείνω στην Κατερίνα την Καινούργιου αν τελικά τον “έφαγε και αυτό τον παπά” να πάει στο ριάλιτι Power of love γιατί ίσως εκεί επιτέλους βρει το ταίρι που ψάχνει.

Ισως σε αυτό το ριάλιτι να κρύβεται ο άντρας των ονείρων της.

Ποτέ δεν ξέρεις .

 

Δεν σήκωσε το γάντι του Τσίπρα ο Κυριάκος για

debate.

de bate λέει η Νέα Δημοκρατία μόνο στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατία , αν θέλει ο κ.Τσίπρας de bate ας το κάνει με τον Πάνο τον Καμμένο.

Είναι και αυτό μία άποψη αν και με τον Καμμένο είναι προτιμότερο να πας σε καμμιά ταβέρνα απο το να βρεθείς σε τηλεοπτικό στούντιο για πολιτική διαμάχη.

 

Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα στον Θανάση και στην Αθανασία που είχανε χθες Παρασκεύη την ονομαστική τους εορτή.

Και μην ξεχνάτε :

Ένας είναι ο Θανάσης και αν ψωνίσεις δεν θα χάσεις!

 

Εκδρομή και για την Χρυσούπολη την Κυριακή για το παιχνίδι του ΑΟΚ με την Πέρνη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Το μεσημέρι γύρω στις 2 αναχωρεί το λεωφορείο.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες και την Κυριακή θα πρέπει να είναι σα να παίζουμε στην έδρα μας.

Και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας τη φετεινή σαιζόν αλλά και η συμπεριφορά του φίλαθλου κόσμου που ακολουθεί την ομάδα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια στέλνει το μήνυμα οτι η ομάδα φέτος αλλάζει κατηγορία.

Ήρθε η στιγμή να κάνουμε ένα αλματάκι προς τα πάνω και να βάλουμε πλώρη για τις επαγγελματικές κατηγορίσες στις οποίες ανήκει αυτή η ομάδα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι ύποπτοι και άκρως χειμωνιάτικοι.

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται και σίγουρα τα καλύτερα παιδιά δεν έχουμε μεγαλώσει ακόμα που λέει και ένα τραγούδι.

 

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης