Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τη σημασία του εμβολιασμού» (φωτογραφίες)

 Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τη σημασία του εμβολιασμού» (φωτογραφίες)

Για την μέχρι τώρα πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος, καθώς και το σχετικό προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος, ενημερώθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης συζήτησε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις συνθήκες στις οποίες διεξάγονται οι εμβολιασμοί, τη στάση των πολιτών, καθώς και για τον αριθμό των εισαγωγών προς νοσηλεία, ενώ για μία ακόμη φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, για τον δύσκολο αγώνα τους, ειδικά την περίοδο της πανδημίας.

Εξερχόμενος του Νοσοκομείου, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Επισκέφθηκα για μία ακόμη φορά το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τα εμβολιαστικά του κέντρα. Είχα την ευκαιρία να δω και πάλι την αρτιότητα της οργάνωσης και την ασφάλεια με την οποία γίνονται οι εμβολιασμοί.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως ενημερώθηκα, έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμοίπρώτης δόσης, ενώ συνεχίζονται βεβαίως και οι τρίτες δόσεις. Επίσης, σημαντικό είναι ότι από την προσεχή Παρασκευή η γραμμή για τα παιδιά θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και ειδικά για τον Ιανουάριο είναι πάρα πολλά τα κλεισμένα ραντεβού.

Αυτό δείχνει ότι οι συμπολίτισσές μας και οι συμπολίτες μας έχουν αντιληφθεί ότι το μοναδικό όπλο για να τελειώσει η πανδημία είναι ο εμβολιασμός. Και, όπως έχω πει και άλλη φορά, ένα απλό τσίμπημα είναι αυτό το οποίο μας βοηθάει να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και κυρίως να σώσουμε ζωές, των δικών μας ανθρώπων και συνολικά των συνανθρώπων μας και του κοινωνικού συνόλου».

Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εθνικές εκλογές εν μέσω πανδημίας και την ίδια ακριβώς στιγμή αναβάλλει το συνέδριό του. Αντιλαμβάνομαι τα τεράστια εσωκομματικά προβλήματα του κ. Τσίπρα. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης