• 25 Απριλίου 2024,

Μακάριος Λαζαρίδης: «Τιμή και δόξα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας»

 Μακάριος Λαζαρίδης: «Τιμή και δόξα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε την εξής δήλωση:

«Μεγάλη, διπλή γιορτή η σημερινή, καθώς τιμούμε τα Εισόδια της Θεοτόκου και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τιμούμε τους φρουρούς της πατρίδας μας που, παρά τις αντιξοότητες, τη θωρακίζουν και την προστατεύουν από κάθε κίνδυνο, ορκιζόμενοι στην ελευθερία και την αξιοπρέπεια του Έθνους. 

Τους εμπιστευόμαστε και τους ευγνωμονούμε για την ασπίδα προστασίας που μας προσφέρουν και για την ισχυρή αποτρεπτική ισχύ την οποία έχουν προσδώσει στη χώρα. Υπό το φάσμα των συνεχών απειλών και της αστάθειας στην ανατολική Μεσόγειο, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενισχύει τις αμυντικές και αποτρεπτικές δυνατότητες της χώρας, αναβαθμίζοντας την επιχειρησιακή ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτό, σε συνδυασμό με το υψηλό φρόνημα, το αξιόμαχο και την αυταπάρνηση των αξιωματικών, των υπαξιωματικών και των στρατευμένων νιάτων της χώρας, καθιστούν τα σύνορά μας απόλυτα ασφαλή και όλους τους Έλληνες περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον.

Τιμή και δόξα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης