• 16 Μαΐου 2024,

Μάλλον ίδιος ο δράστης της απόπειρας και της ληστείας στα μίνι μάρκετ

 Μάλλον ίδιος ο δράστης της απόπειρας και της ληστείας στα μίνι μάρκετ

Στο στάδιο της έρευνας από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας είναι δύο πρόσφατα περιστατικά που έγιναν σε συνοικιακά μίνι μάρκετ νυχτερινές ώρες Δευτέρας και Τρίτης.

Τη Δευτέρα άγνωστος δράστης που είχε κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του απείλησε υπεύθυνο μίνι μάρκετ στο Βύρωνα.

Ο τελευταίος αντέδρασε με όχι συνηθισμένο τρόπο, βγήκε από το κατάστημα και διαμαρτυρήθηκε. Κατόπιν τούτου ο δράστης (που ξαφνιάστηκε) αποχώρησε άπρακτος. Το βράδυ της Τρίτης αυτήν την φορά σε μίνι μάρκετ στα Ποταμούδια άγνωστος άνδρας που φορούσε κράνος απείλησε με πιστόλι την υπεύθυνη του καταστήματος. Της πήρε τσαντάκι με τις εισπράξεις της ημέρας (περίπου 1.000 ευρώ).

Η σκηνή καταγράφηκε από τις κάμερες του καταστήματος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε με δελτίο τύπου μόνο το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό. Εξετάζει κατά πόσο το όπλο είναι αληθινό ή είναι απομίμηση. Κατά πάσα πιθανότητα δράστης είναι ο ίδιος. Οι περιγραφές φέρονται να ταιριάζουν. Υπάρχει ενδεχόμενο (αν το πιστόλι είναι αληθινό) να είναι το ίδιο πρόσωπο που την προηγούμενη εβδομάδα πυροβόλησε σε τζαμαρίες καταστημάτων.

Διαβάστε επίσης