• 23 Απριλίου 2024,

Μάνθος Κλεανθίδης: « Σημαντική η νίκη στα Λιμενάρια, καλύτεροι στο Β` γύρο»

 Μάνθος Κλεανθίδης: « Σημαντική η νίκη στα Λιμενάρια, καλύτεροι στο Β` γύρο»

Για τη νίκη της ομάδας του στην έδρα των Λιμεναρίων μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του Φρίξου Πλατανοτόπου, Μάνθος Κλεανθίδης.

Τη χαρακτήρισε σημαντική ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του στο δεύτερο γύρο θα είναι καλύτερη απ` ότι στον πρώτο. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Καθοριστική η νίκη του Φρίξου Πλατανοτόπου στα Λιμενάρια, στη μάχη της παραμονής;

Απάντηση:  Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο.  Μπορούμε όμως να πούμε ότι είναι μια πολύ σημαντική νίκη.  Είχαμε και την εύνοια της τύχης αφού τα Λιμενάρια είχαν τρια δοκάρια. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Δώσαμε χώρο στους γηπεδούχους και βγάλανε αρκετές φάσεις.  Βελτιωθήκαμε στο β` μέρος, δεχθήκαμε σουτ μόνο από μακριά. Παράλληλα εμείς γίναμε περισσότερο απειλητικοί. Ευτυχήσαμε στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι. Σίγουρα είναι σημαντική νίκη.

Ερώτηση: Δείχνει χαρακτήρα ο Φρίξος γιατί είχε προηγηθεί και το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ.

Απάντηση: Ακριβώς. Είμαστε καλά, δουλεύουμε σωστά και βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι καλύτερος από τον πρώτο για την ομάδα μου. Αυτό σιγά- σιγά φαίνεται και στα παιχνίδια. Δεν ήταν τυχαίο γεγονός η ισοπαλία που πήραμε την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ η οποία πρωταγωνιστεί και είναι πλέον στην κορυφή μαζί με τον Κεραυνό Πέρνης.  Οι 4 βαθμοί στα δυο τελευταία παιχνίδια μας ανεβάζουν και την ψυχολογία.  Θεωρώ ότι θα κάνουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο και ο Φρίξος θα παραμείνει στην κατηγορία.

Ερώτηση: Θα γίνουν κάποιες μεταγραφές μέχρι τέλος του μήνα;

Απάντηση:  Πήραμε ήδη δυο νεαρά παιδιά, τον Παρασκευά και τον Δημητρακούδη. Με αυτό το ρόστερ που έχουμε θα κινηθούμε στο υπόλοιπο της σεζόν εκτός αν προκύψει κάτι καλό και έρθει κάποιος παίκτες που θα μας βοηθήσει άμεσα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης