Μαούνατζης – Μακέδος στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

 Μαούνατζης – Μακέδος στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Καβάλας ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα, στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων. Στο νέο 30μελές διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν ο κ. Κώστας Μακέδος, από την παράταξη που πλειοψήφησε στις εκλογές και ο Στέλιος Μαούνατζης από το δεύτερο ψηφοδέλτιο, που εξασφάλισε οκτώ στις 30 έδρες.

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Υπάρχουν πιθανότητες ν΄ αναλάβουν θέση και οι δύο συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Καβάλας.

Εν τω μεταξύ τα Συνταξιουχικά Σωματεία Ν. Καβάλας ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, στις 13 Ιουνίου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: Η ΣΕΑ Συνταξιουχικών οργανώσεων Ν. Καβάλας (ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ) θα συμμετάσχει στην Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 /6/2017 στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Βενιζέλου και ώρα 11 π.μ.

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν: Την   απόδοση στο ακέραιο κύριων και επικουρικών συντάξεων, του ΕΚΑΣ, την επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξη, τις παροχές στη δημόσια υγεία, την άμεση  έκδοση και καταβολή των συντάξεων  που εκκρεμούν. Παλεύουν για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών και φορομπηχτικών  νόμων , για την ανακεφαλαίωση των ασφαλιστικών ταμείων. Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε στη συνείδησή μας ούτε τον τελευταίο νόμο ούτε τους προηγουμένους που πετσοκόβουν τις συντάξεις μας και μας ρίχνουν στον Καιάδα.

Να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να τους ανατρέψουμε στην πράξη.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ- ΙΚΑ: 6984425253    ΜΑΟΥΝΑΤΖΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΟΑΕΕ:  6946385369

ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΛΗ-ΔΗΜΟΣΙΟ: 6949940848  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ –Β.Φ.Λ.: 6945349168

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 7.30ΠΜ ΑΠΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

Διαβάστε επίσης