• 19 Απριλίου 2024,

Μάρκος Δέμπας : Σε πανικό , σύγχυση και άγνοια ο Π. Ζησίμου

 Μάρκος Δέμπας : Σε πανικό , σύγχυση και άγνοια ο Π. Ζησίμου

Στο κενό η καταγγελία-λάσπη του κ. Ζησίμου προς συναδέλφους του

Ο δρόμος για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν είναι κατηφορικός, είναι μια μεγάλη ανηφόρα, που περιλαμβάνει χρόνιες και δυναμικές διεκδικήσεις, συνεχή και σταθερή παρουσία, ειλικρινή στήριξη στον επαγγελματία.

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό, την σύγχυση και την άγνοια του κ. Ζησίμου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, και για ακόμη μία φορά, να διευκρινίσουμε ότι η Εκλογική Επιτροπή συστάθηκε προ μηνών με βάση απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, είναι ανεξάρτητη και διέπεται από τη νομοθεσία που προβλέπεται.

Όταν κατατέθηκε ο συνδυασμός μαςολοκληρωμένος πριν από μερικές μέρες και λόγω τηςύπαρξης συγγενικού προσώπου υποψηφίου μας στην εκλογική επιτροπή, τέθηκε ερώτηση από τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, Μάρκο Δέμπα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής, ο οποίος απάντησε ότι δεν τίθεται κανένα κώλυμα βάσει της επιμελητηριακής νομοθεσίας. Η υποψηφιότητα είναι καθόλα νόμιμη και όσον αφορά τα θέματα ηθικής που επικαλείται, του επιστρέφουμε τη λασπολογία αφού μέχρι σήμερα και έξω από το πνεύμα της επιμελητηριακής άμιλλας, εκτοξεύει και θα συνεχίσει να εκτοξεύει καταγγελίες προς πάσα κατεύθυνση, με σκοπό να συγκαλύψει την ανεπάρκεια και άγνοιά του στα επιμελητηριακά ζητήματα.

Καλούμε την εκλογική επιτροπή να απαντήσει άμεσα στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς η αήθης «καταγγελία» του κ. Ζησίμου δεν θίγει μόνο το συνδυασμό μας, αλλά θίγει την ακεραιότητα και το ήθος του προέδρου και των μελών της εκλογικής επιτροπής.

Πρώτη φορά στην ιστορία των επιμελητηριακών εκλογών παρακολουθούμε μία τέτοια συνεχή και διαρκή ανήθικη τακτική από έναν συνδυασμό. Πρώτη φορά καλούμαστε να κάνουμε εκλογές με δελτία τύπου, καταγγελίες, ανακοινώσεις και εντυπώσεις. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας, καθώς ο συνεχής κατήφορος του κ. Ζησίμου μας θίγει ως πρόσωπα και ως επαγγελματίες.  Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορό του, αφήνουμε τη λάσπη και τη σπίλωση συνειδήσεων και συναδέλφων και συνεχίζουμε τον αγώνα μας με εντιμότητα, ήθος, προτάσεις και καθαρούς όρους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε επίσης