• 19 Μαΐου 2024,

Μάτια η Ελλάδα την πάει και την βαρκάδα και την φεγγαράδα !

 Μάτια η Ελλάδα την πάει και την βαρκάδα και την φεγγαράδα !

Εντάξει το πήρε το Χ ο Ολυμπιακός απο την καλύτερη ομάδα του κόσμου την Μπαρτσελόνα που για άλλη μια φορά , απέναντι στον Ολυμπικακό , έπαιξε με σβηστές μηχανές.

Παρόλα αυτά το Χ είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό του σερ Τάκη που  αν έχετε καταλάβει τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς το στυλ του και λανσάρει κουστούμια με ασορτί μαντηλάκια κ.τ.λ.π.

Προπονητής γαμπρός ο Τάκης που βρήκε και τα κάνει.
Ο Μαρινάκης έχει βαρεθεί να χρυσοπληρώνει τους ξένους και να πετάει και ένα σωρό λεφτά σε αποζημιώσεις αφού τους διώχνει πάντα πριν λήξει το συμβόλαιο τους και έτσι έφεξε για τον Τάκη.

Και αυτός θα απολυθεί πριν τελειώσει το πρωτάθλημα γιατί δεν θα αντέξει, αλλά δεν θα πάρει μία.

Αυτή είναι η διαφορά του Τάκη της Ελλάδας απο τους Τάκηδες της Ευρώπης που κατά καιρούς περνάνε απο τον πάγκο του Ολυμπιακού.

 

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά και είμαστε και αρκετά αισιόδοξοι για τον Νοέμβρη που είναι ο πιο αδιάφορος μήνας.

Είναι ο μήνας που περνάει στο ντούκου αφού εκτός απο την επέτειο του Πολυτεχνείου δεν έχει κάτι άλλο.

Είναι ο μήνας που γίνεται η μετάβαση απο το γοητευτικό Φθινόπωρο στο καταθλιπτικό χειμώνα.

Σε μια χώρα που πάει και την βαρκάδα και την φεγγαράδα καταλαβαίνετε οτι ο χειμώνας δεν είναι το καλύτερο μας.

Η Ελλάδα είναι μια καλοκαιρινή χώρα που τους χειμώνες πάντα ζορίζεται.

 

Η ΕΛ. ΑΣ έχει στα χέρια της του εκτελεστές του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου και σύντομα θα έχει και τους ηθικούς αυτουργούς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δολοφόνων ο αρχικός λόγος της επίσκεψης ήταν ο εκφοβισμός αλλά ο πανικός του δικηγόρου στην θέα του όπλου προκάλεσε και τον πυροβολισμό στον θώρακα.

Αυτό εξηγεί και το γεγονός οτι αυτοί που προσήλθαν στο γραφείο του δικηγόρου δεν είχαν καλυμένα τα πρόσωπα τους.

Και απο την στιγμή που δεν κατάφεραν να φύγουν απο την Ελλάδα ήταν θέμα χρόνου να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας και αυτοί που ήταν οι εκτελεστές και αυτοί που τους βάλανε.

 

Έστω και για μικρό χρονικό διάστημα ίσως επιστρέψουν στις φυλακές του Κορυδαλού ο Άκης , η Βίκυ και η Αρετή η κόρη του μετά τις πρόσφατες νέες καταδικαστικές αποφάσεις.

Καταλαβαίνετε οτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελέσει και το τελειωτικό χτύπημα στην ψυχολογία της Βίκυς που ισσοροπεί μεταξύ πολύ λεπτών ισσοροπιών.

Άντε ο Άκης είναι παλιά καραβάνα και θα αντέξει.

Η Βίκυ με τις κρέμες που γυαλίζουν πάνω στα στρογγυλά της ροδοκόκκινα μάγουλα θα αντέξει να περάσει για άλλη μια φορά το κατώφλι των φυλακών ;

Πάντως η Βίκυ Σταμάτη προχθές το πρωί που πήγε, όπως κάθε πρωί το παιδί της στο σχολείο ξέσπασε στους δημοσιογράφους που την περιμένανε έξω απο το σπίτ ι της με φωνές και ουρλιαχτά.

 

Πάντως τα τσακάλια εκεί της ΕΜΥ μας ενημερώνουν οτι  Νοέμβρης θα είναι ένας βροχερός μήνας και για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι να έχουμε σε θέση μάχης τις ομπρέλες και τα αδιάβροχα.

Αν και μιλάμε για έναν ήπιο σε γενικές γραμμές χειμώνα φαίνεται οτι κατά περιόδους θα υπάρχουν φαινόμενα που θα μας ζορίζουν.

 

Όλοι οι παίκτες του SURVIVOR συνεχίζουν τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις εκτός απο τον νικητή τον Αγγελόπουλο που επιλέγει που θα εμφανιστεί και είναι σίγουρο οτι θα τον δούμε σίγουρα στην πρεμιέρα του SURVIVOR No 2 που έρχεται.

Αξίζει να σημειωθεί και στο SURVIVOR Νο 2 τα λεφτά τα βάζει ο Τούρκος που είναι XL με οτι αυτό συνεπάγεται.

Καλή σας ημέρα και καλό μήνα.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης