Με 41% και χωρίς αντιπολίτευση αυτοί μέχρι και το μουστάκι θα μας βάλουν να ξυρίσουμε !

 Με 41% και χωρίς αντιπολίτευση αυτοί μέχρι και το μουστάκι θα μας βάλουν να ξυρίσουμε !

Δεν υπήρχε πιο κατάλληλη εποχή για να περάσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη το νέο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο – μνημόνιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και όχι μόνο.

Ο Μητσοτάκης παίζει  μόνος του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο.

Ο Κασσελάκης προσπαθεί να μαζέψει ότι έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις που έγιναν και θα γίνουν ενώ ο Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ  είναι σε μία φάση που προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται.

Καταλαβαίνετε ότι αυτές οι συνθήκες δώσανε μία πολύ καλή ευκαιρία στον Μητσοτάκη να περάσει το νέο φορολογικό σχεδόν αναίμακτα.

Και αυτοί που σήμερα επιμένουν να σφυρίζουν αδιάφορα θα πάρουν χαμπάρι τι σημαίνει αυτό το νέο  φορολογικό μέτρο  όταν θα τους έρθει ο λογαριασμός.

 

Το Ισραήλ θα παρατείνει χρονικά την εκεχειρία για κάθε 10 ομήρους που απελευθερώνει η Χαμάς.

Είναι ο μόνος τρόπος για να ελευθερωθούν όλοι όσοι συνεχίζουν να κρατούνται στην Λωρίδα της Γάζας.

 

Η κατάσταση της ψυχικής υγείας του Σταμάτη Γαρδέλη που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο ΔΑΦΝΙ είναι περαστική σύμφωνα με την μητέρα του.

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο αν και είναι γεγονός ότι αν ανοίξει μια φορά αυτή η πόρτα δύσκολα κλείνει οριστικά.

Ο Γαρδέλης δυστυχώς μετά από πολύ ψυχολογικό ζόρι που τράβηξε και τραβάει την άνοιξε και έδωσε στο μυαλό του και αυτή την λάθος επιλογή.

 

Σπουδαία εμφάνιση , κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και σπουδαία ισοπαλία για την Εθνική μας ομάδα απέναντι στην τεράστια  Εθνική Γαλλίας.

Μετά από πολλά χρόνια απολαύσαμε την Εθνική μας και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε την συμμετοχή μας στο EURO του 2024 μέσα από την διαδικασία των play off.

Αρκεί  τον Μάρτιο να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε.

 

Πάντως το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που θα μας επηρεάσει με μία ψυχρή αέρια μάζα από τα ξημερώματα της Κυριακής επιβεβαίωσε και ο μετεωρολόγος της καρδιάς μας Κλέαρχος Μαρουσάκης με μία σχετική ανάρτηση στα social media.

Εν ολίγοις από Κυριακή χειμώνας !

 

Πέτυχε η απεργία της Τετάρτης για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Τα περισσότερα μαγαζιά κλειστά και κάποιοι ελάχιστοι που πάντα υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις ανοιχτοί για να μην χάσουν το μεροκάματο.

Και μπορεί να μην το χάσανε αλλά ας κάτσουν να αναλογιστούν αυτά που θα χάσουν αν περάσει (που θα περάσει) το συγκεκριμένο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο.

 

Αυτοί με 41%  και χωρίς αντιπολίτευση  μέχρι και το μουστάκι θα μας βάλουν να ξυρίσουμε!

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης