Με ανατροπή ο Κεραυνός Πέρνης 2-1 τον Βύρωνα και μεγάλο βήμα για τον τίτλο(φωτογραφίες)

 Με ανατροπή ο Κεραυνός Πέρνης 2-1 τον Βύρωνα και μεγάλο βήμα για τον τίτλο(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.
Ο Κεραυνός Πέρνης με ανατροπή κατάφερε να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια για την άνοδο στη Γ` Εθνική απέναντι στο Βύρωνα που παρουσίασε δυο πρόσωπα. Η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 15` κυριάρχησε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο προηγήθηκε με γκολ για οσκαρ και έχασε και άλλες ευκαιρίες. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν είχαν τη φρεσκάδα και την ενέργεια του πρώτου μέρους. Παρόλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει με το χαμένο πέναλτι του Αλέξη Βλάχου.
Ο Κεραυνός μετά το 20` δεν ήταν μέσα στο γήπεδο μέχρι το 45`. Η απουσία του Αλήογλου ήταν αισθητή όπως βέβαια και του Μαχαιρούδη. Στην επανάληψη ο Μαλαματάς άλλαξε το σχήμα, με Χαλπέτη στην κορυφή της επίθεσης, πλάγια δεξιά τον Κριεζή και πλάγια στα αριστερά τον Μπουτζούρογλου ενώ πήγε ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Τζιβανόπουλος. Όλα αυτά βοήθησαν στο να δούμε άλλον Κεραυνό στην επανάληψη συν την πολύ καλή απόδοση του νεαρού Παπαστεργίου.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ειδικά στο δεκάλεπτο 46`- 56` έγινε… ροντέο. Ο Μάνταλος ήταν άριστος.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 6` από πολύ κοντά αστοχεί με κεφαλιά ο Κριεζής.
Στο 13` σουτ του Μπαμπατζάνη απόκρουση σε κόρνερ ο Μπάφας.
Στο 18` μόνος του ο Καρύπογλου αλλά αδύνατο πλασέ στην αγκαλιά του Γεωργούση.
Στο 25` έκρυψαν τη μπάλα ο Βλάχος με τον Παντελίδη και ο τελευταίος με πλασέ το 1-0, σ` ένα από τα πιο ωραία γκολ του πρωταθλήματος.
Στο 30` ο Φαρσάκογλου αστόχησε από κοντά ενώ στο 36` και στο 43` έχασαν καλές ευκαιρίες ο Παντελίδης και ο Καρύπογλου.
Στο 51` με σουτ ο Παπαστεριανός το 1-1.
Στο 54` αστόχησε με κεφαλιά ο Κριεζής από πολύ κοντά.
Στο 55` με ωραίο σουτ ο Κριεζής το 1-2.
Στο 56` σε χέρι αμυντικού δόθηκε πέναλτι υπέρ του Βύρωνα. Εκτέλεσε ο Βλάχος αλλά ο Γεωργούσης είπε με ωραία απόκρουση όχι.
Στο 60` κεφαλιά του Χαλπέτη στο οριζόντιο δοκάρι και στο 68` το σουτ του Τουλγαρίδη κατέληξε λίγο άουτ.
Οι συνθέσεις.
Βύρωνας: Μπάφας, Σάσσος, Μαυρογιάννης, Σεφερίδης, Σιαματάς 65` Αγγελίδης, Φαρσάκογλου, Τουλγαρίδης 75` Πεφάνης, Δελής 86` Μονιός, Παντελίδης, Βλάχος, Καρύπογλου 89` Κεσαπίδης.
Κεραυνός Πέρνης: Γεωργούσης, Καλτσάς, Μπουλγούρας, Προύντζος, Κωνσταντάρας 71` Μπανάσας, Μπαμπατζάνης 46` Χαλπέτης, Τζιβανόπουλος, Παπαστεργίου, Κριεζής 90+ Δεσύλας, Σουκρήογλου, Μπουτζούρογλου 85` Καρύδης.

Στην Ελευθερούπολη 1-1 ο Ορφέας με το Βρασίδα, στο Χαλκερό ο Ατρόμητος 2-0 το Χρυσοχώρι, στη Καρυά 2-0 ο Εθνικός το Μ. Α Αντιφιλίππων και στο Πλατανότοπο 6-2 ο Φρίξος την Καρβάλη.
Στη Γ` Εθνική σήμερα: Απόλλων Παραλιμνίου- Ορφέας Ξάνθης 4-2
ΑΕ Διδυμοτείχου- Δόξα Προσκυνητών 2-0.

Διαβάστε επίσης