• 18 Απριλίου 2024,

Με ανατροπή ο Νέστος επανήλθε στις νίκες ο Νέστος με 2-1 επί των Προσκυνητών

 Με ανατροπή ο Νέστος επανήλθε στις νίκες ο Νέστος με 2-1 επί των Προσκυνητών

Ο Νέστος με ανατροπή πήρε μια δίκαιη νίκη εκτός έδρας επί της Δόξας Προσκυνητών που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα. Η ομάδα της Χρυσούπολης  ήταν καλύτερη, έχανε ευκαιρίες αλλά δέχτηκε πρώτη γκολ.

Στο 70` από σουτ του Δραγανίδη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στο «ριμπάουντ» ο Σιχλιμοίρης με ωραίο διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασίου. Στο 75` από σέντρα του Τσανακτσόγλου ισοφάρισε ο Παυλακάκης με κεφαλιά και τη νίκη έδωσε στην ομάδα της Χρυσούπολης στο 83` ο Πολωνός Κρολ μετά από πάσα του Μιχαηλίδη.

Ο Καρυπίδης ξεκίνησε με Παυλακάκη στη θέση του τιμωρημένου Χούσινετς και Μαϊδανό αλλά και Αρετά βασικούς.  Οι συνθέσεις:  Δόξα  Προσκυνητών: Νικολίτσας, Πατούλιας , Μόσχος , Σιδηρόπουλος , Βελής, Tριχάς Δραγανίδης, Κρεμμύδας, Σιχλοιμίρης,  Βάσκος, Ιωαννίδης.

 Νέστος:: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Παυλακάκης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Κρολ, Κοβάτσης, Αρετάς.

Αλλαγές για το Νέστο: 60` Τσανακτσόγλου σε Αρετά, 65` Μιχαηλίδης σε Μαϊδανό, 80` Τσάκωνας σε Παπαδόπουλο, 90` Φαμπιόλ σε Κοβάτση.

 

Διαβάστε επίσης