Μεγάλη νίκη του Αετού με 1-0 επί της ΑΕ Διδυμοτείχου

 Μεγάλη νίκη του Αετού με 1-0 επί της ΑΕ Διδυμοτείχου

Το γκολ του Φ. Τσαπέγια αποδείχθηκε χρυσό για τον Αετό που πέτυχε μια σπουδαία νίκη σ` ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση αλλά και αποβολές.

   Το φιλμ του αγώνα 

12′ Από γέμισμα του Μαυρομάτη, η μπάλα θα βρει τον Κουρδάκη, θα χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και θα περάσει παράλληλα.     34′ Γύρισμα του Ελέζι, σουτ του Σαββατιανού, σώζει πάνω στη γραμμή ο Τζανετάκος. 37′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Αετού, κεφαλιά του Γιαννόπουλου, φεύγει πάνω από την εστία. 39′ Μακρινό φάουλ του Φ. Τζαμπέγια, χάνει την μπάλα από την αγκαλιά του ο Συριτούδης, αυτή θα φύγει κάτω από τα πόδια του και 1-0! 42′ Φάουλ του Εμρέ, άουτ. 65′ Με τον τερματοφύλακα Τοπαλίδη να είναι στο έδαφος από τραυματισμό, ο Θάνος θα κάνει τη σέντρα-σουτ κι αυτή θα σταματήσει στη συμβολή των δοκών! 72′ Κόρνερ Δουμάνη, ο Φ. Τζαμπέγια δεν μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι, προβολή του Κωνσταντινίδη, σώζει προ της γραμμής ο Αλεξακίδης. 74′ Γύρισμα του Δουμάνη, ο Σαλπιγγίδης πιάνει αέρα από τα 3 μέτρα, ο Ελέζι στρώνει στον Καραγιαννίδη, όμως το σουτ του θα αποκρούσει πάνω στη γραμμή ο Τζανετάκος. 77′ Συμπλοκή παικτών στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον διαιτητή Γεωργιτσόπουλο να αποβάλει Αποστολίδη και Εμρέ με απευθείας κόκκινη κάρτα.  Στο 53` αποβλήθηκε ο προπονητής της ΑΕΔ Τελκίνσκι.

Συνθέσεις:

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Μαυρομάτης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (87′ Ευκαρπίδης), Τζαμπέγια Φ. (90+3′ Ρήντα), Τζαμπέγια Γ. (61′ Σαλπιγγίδης), Αποστολίδης, Σαββατιανός (69′ Δουμάνης).

Α.Ε. Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Θάνος (68′ Αλεξακίδης), Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλάκης (55′ Παπούδης), Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης (48′ Ζαφειρόπουλος).

 

 

Διαβάστε επίσης