Με αποφασιστικότητα και τόλμη ξεκινάει ο ελληνικός τουρισμός

 Με αποφασιστικότητα και τόλμη ξεκινάει ο ελληνικός τουρισμός

O Iούνιος είναι ο μήνας των ξενοδοχείων και κατ΄ επέκταση του ελληνικού τουρισμού που καλείται να μείνει όρθιος κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες σε ένα καινούργιο περιβάλλον.

Η φετινή τουριστική κουρσα  φέτος έχει προβλήματα από την αφετερία και για τον λόγο αυτό και πάρα πολλά ξενοδοχεία της χώρας , κυρίως εποχιακά θα προτιμήσουν να παραμείνουν κλειστά αφού βλέπουν ότι η φετινή καλοκαιρινή περίοδο θα είναι προβληματική και δύσκολη.

Δεν θέλουν να ρισκάρουν και προτιμούν να παραμείνουν εκτός λειτουργίας αφού οι πιθανότητες να μπούνε μέσα οικονομικά είναι πολλές.

Τα επιδόματα και η οικονομική στήριξη  από την πλευρά της κυβέρνησης προς τους ανθρώπους του τουρισμού περισσότερο “χρυσώνουν το χάπι” παρά δίνουν ουσιαστικές βοήθειες και λύσεις.

Πέρα του ότι η φετινή περίοδος θα είναι σχεδόν η μισή χρειάζεται και από την πλευρά των ξενοδόχών και ένας καινούργιος σχεδιασμός των μονάδων και του τρόπου λειτουργίας – λόγω κορονοϊού – που ανεβάζει το μπάτζετ.

Για να πάρει μπρος φέτος ο Ελληνικός τουρισμός χρειάζεται τόλμη και αποφαστικότητα αφού οι ξενοδόχοι που θα επιλέξουν να μπούνε τελικά σε αυτή την περιπέτεια μπορούν να θεωρηθούν και ώς σύγχρονοι ήρωες του τουρισμού αφού θα κληθούνε να κρατήσουν ζωντανή την βαριά βιομηχανία της χώρας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Μακάρι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος να είναι πραγματικά δύο πολύ καλοί μήνες για τον τουρισμό ώστε αυτοί που θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν να βγάλουν τουλάχιστον τα έξοδα τους.

 

Φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι άστατος και την ερχόμενη εβδομάδα αφού μέχρι και την Πέμπτη τα φαινόμενα συνεχίζονται όπως και οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνουμε μερικές ημέρες ακόμα υπομονή μέχρι να ξεκινήσει το πραγματικό καλοκαίρι.

 

Κανένα νεώτερο από το μέτωπο της επίθεσης με βιτριόλι.

Όλο και περισσότερο στενεύει ο κλοιός – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – γύρω από την γυναίκα που έκανε την επίθεση αλλά μέχρι σήμερα τίποτα.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης