• 20 Απριλίου 2024,

Με απόλυτη επιτυχία η «πρεμιέρα» του νεοσύστατου Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Παγγαίου (φωτογραφίες)

 Με απόλυτη επιτυχία η «πρεμιέρα» του νεοσύστατου Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Παγγαίου (φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα (05/06) η πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Παγγαίου.

Για πρώτη φορά, μετά και την προηγούμενη προσπάθεια προ ετών και συγκεκριμένα το 2012, 33 νέες και νέοι, καταγόμενοι από όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Παγγαίου, κάθισαν για πρώτη φορά στην αίθουσα εκδηλώσεων του αμφιθεάτρου “Φρίξος Παπαχριστείδης” και συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν το μέλλον και την ύπαρξη της νεολαίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τηρουμένων των αναλογιών και σαφώς όλων των απαραίτητων μέτρων Δημόσιας Υγείας, στην πρώτη αυτή συνεδρίαση συζητήθηκαν πρωτίστως θέματα και προτάσεις σχετικά με το καταστατικό του Σώματος καθώς και η έναρξη της λειτουργίας ιστοτόπου (δημιουργία blog), όπου θα γίνονται ευρέως γνωστές όλες οι αποφάσεις και συζητήσεις για θέματα που αφορούν τον Δήμο Παγγαίου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση καθώς και τους αρμόδιους φορείς του Δήμου για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου και των απαραίτητων εξοπλισμών για την ομαλή διεξαγωγή του Συμβουλίου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΓΓΑΙΟΥ)

Διαβάστε επίσης