• 25 Απριλίου 2024,

Με αυστηρή τήρηση των μέτρων η αυριανή λαϊκή αγορά – Τι θα γίνει από το Σάββατο 13 Ιουνίου

 Με αυστηρή τήρηση των μέτρων η αυριανή λαϊκή αγορά – Τι θα γίνει από το Σάββατο 13 Ιουνίου

Η σημερινή απογευματινή διαμαρτυρία των παραγωγών της λαϊκής αγοράς, η οποία τέλειωσε πριν λίγο, αποκάλυψε τη διάθεση των υπηρεσιών αύριο νωρίς το πρωί να βρίσκονται στο χώρο της λαϊκής ώστε αυτή να γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού.

Σχετικό έγγραφο έγινε προχθές από τη Διεύθυνση Υγείας κι έτσι οι πάγκοι τα χαράματα αύριο θα στηθούν με την παρουσία Λιμενικού-Αστυνομίας και ελεγκτών της διεύθυνσης Υγείας.

Εξ αυτού του λόγου στην αυριανή λαϊκή οι πάγκοι θα είναι λιγότεροι. Οι παραγωγοί αποχωρούν από το Δημαρχείο αυτήν την ώρα και η διαφαινόμενη συμφωνία τους με το Δήμαρχο αφορά (όσο συνεχίζονται τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού) λειτουργία δεύτερης μικρής λαϊκής κάθε Σάββατο μάλλον στο πάρκινγκ της Ροδόπης.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο 13 Ιουνίου. Αύριο οι παραγωγοί θα είναι στη λαϊκή σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα δηλαδή οι μισοί πάγκοι. Μισοί θα είναι οι πάγκοι και των εμπόρων. Αφορμή για την αυστηρή τήρηση των μέτρων αύριο είναι η εικόνα συνωστισμού που παρουσίασε η λαϊκή αγορά της Καβάλας το προηγούμενο Σάββατο 30 Μάη.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης