• 8 Μαΐου 2024,

Με αυτή την ιστορία τι γίνεται ;

 Με αυτή την ιστορία τι γίνεται ;

Και βέβαια με όλα αυτά που γίνονται στην Μέση Ανατολή έχει ξεχαστεί εντελώς το θέμα του Ολυμπιακού Σταδίου και της στέγης Καλατράβα που έχει θέμα στατικότητας και έχει προκαλέσει εδώ και ένα μήνα περίπου το λουκέτο του γηπέδου.

Δεν πρέπει να μάθουμε τι θα γίνει προκειμένου να επαναλειτουργήσει ;

Θα το ξηλώσουν άραγε το στέγαστρο ;

Θα το επιδιορθώσουν ;

Δεν πρέπει κάποιος να βγει και να μας πει τι έχει γίνει μέχρι σήμερα , τι θα γίνει από εδώ και πέρα και κυρίως πότε το στάδιο θα ανοίξει και πάλι ;

 

Εντάξει είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το Ισραήλ βρήκε την ευκαιρία που ίσως να περίμενε χρόνια και ζαμάνια προκειμένου να εξαφανίσει από τον χάρτη την  Λωρίδα της Γάζας.

Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι εξτρεμιστές της Χαμάς με τα φρικαλέα χτυπήματα που πραγματοποίησαν  στα εδάφη του Ισραήλ και ανοίξανε τους Ασκούς του Αιόλου.

Αλήθεια δεν περιμένανε μετά από το μακελειό που προκαλέσανε τα αντίποινα της άλλης πλευράς που ως συνήθως πληρώνουν οι άμαχοι ;

 

Πάντως όλοι συμφωνούν ότι και αυτός ο πόλεμος θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Οι πόλεμοι της μίας εβδομάδας έχουν τελειώσει προ πολλού !

 

Όπως δείχνουν όλα τα μοντέλα από την Πέμπτη και μετά αλλάζει το σκηνικό του καιρού και φαίνεται να αφήνουμε πίσω μας οριστικά αυτές τις αναπάντεχες και καλοδεχούμενες σίγουρα ηλιόλουστες ημέρες που κάνανε τον Οκτώβρη Αύγουστο.

Και βροχές έρχονται και το κυριότερο πέφτει η θερμοκρασία.

 

Πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί που εμφανίζεται με  τον Σαμπάνη και εντελώς τυχαία και γενέθλια την ίδια ημέρα για τον καλό της Βασίλη Μπισμπίκη που ήταν στην πρώτη σειρά και περίμενε τα χρόνια πολλά δια μικροφώνου.

Ευτυχώς που αυτή την φορά δεν χόρεψε ζεϊμπέκικο.

 

Απασφάλισε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και  στην διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε προχθές από το Δημαρχείο «στόλισε» όλους τους ντόπιους δημοσιογράφους που δυσφημούν την πόλη τους υποστηρίζοντας ότι ακόμα δεν έχει επανέλθει μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Αυτό κατά την γνώμη του Δημάρχου δεν ισχύει και εξέφρασε την διαφωνία του με την γνωστή διάλεκτο πεζοδρομίου που φαίνεται όμως ότι είναι αποδεκτή από τους περισσότερους συμπολίτες του που τον εκλέξανε από την πρώτη μάλιστα Κυριακή στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ που συνεχίζουν να πλακώνονται στο ξύλο όπου και αν βρεθούν.

Το τελευταία περιστατικό έγινε  προχθές στο κέντρο της πόλης όταν ομάδα οπαδών του ΑΡΗ επιτέθηκε με καδρόνια και τσεκούρια σε μαγαζί που είναι στέκι φίλων του ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για πολύ ξύλο.

 

Άκουσε πολλά ο Σλούκας προχθές στο ΣΕΦ αλλά ήταν αυτός που στο τέλος πανηγύρισε αφού ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό και σκαρφάλωσε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης