• 2 Ιουνίου 2024,

Με έργο του ο ΔΕΔΔΗΕ ενισχύει την ασφάλεια της ηλεκτροδότησης στην Καβάλα

 Με έργο του ο ΔΕΔΔΗΕ ενισχύει την ασφάλεια της ηλεκτροδότησης στην Καβάλα

Τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθούν τεχνικές εργασίες που εκτελεί ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας, οι οποίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην οδό Κ. Τσολάκη. Συνεχίζονται στην οδό Ρωμανού, θα επεκταθούν σε τμήμα της οδού Δαγκλή και θα τελειώσουν μπροστά από το κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ (οδός Κ. Παλαιολόγου). Για την εκτέλεση των εργασιών δημιουργούνται ποικίλα προσωρινά προβλήματα τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στους πεζούς. Το έργο είναι αρκετά σημαντικό κι ως εκ τούτου θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για την ολοκλήρωση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφετηρία αυτής της τεχνικής παρέμβασης μπορεί και να είναι οι συχνές διακοπές ρεύματος του προηγούμενου Γενάρη. Με αυτήν την αφορμή ο ΔΕΔΔΗΕ προσπαθεί να ενισχύσει την ασφάλεια του δικτύου του και την αντοχή του σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων και κρίσεων. Βελτιώνει και ενισχύει την ασφάλεια του δικτύου του, όχι μόνο στην περιοχή του εκτελούμενου έργου αλλά σε όλη την Καβάλα. Εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας μας μίλησε για έργο που είναι επί της ουσίας «… ένα πρόσθετο μπαϊπάς» στο υφιστάμενο δίκτυο. Ο ΔΕΔΔΗΕ επιθυμεί οι διακοπές λόγω βλάβης να μην είναι συχνές αλλά κι αν προκύπτει το πρόβλημα αυτό: α)Να αφορά όσο το δυνατόν μικρότερη περιοχή β) Να υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές γραμμές ηλεκτροδότησης.

Το σκάψιμο δρόμου και πεζοδρομίου στις προαναφερθείσες περιοχές έχει συνολικό μήκος 400 μέτρα, από χθες το έργο επεκτείνεται σε τμήμα της Ρωμανού. Το συνεργείο που δουλεύει στα χαντάκια, τα κλείνει τοποθετώντας στο πεζοδρόμιο τις πλάκες που λόγω των εργασιών είχε απομακρύνει.

Διαβάστε επίσης