Με γκολ του Άγγου 1-0 η ΑΕΚ τον Ορφέα Ελ (Φωτογραφίες)

 Με γκολ του Άγγου 1-0 η ΑΕΚ τον Ορφέα Ελ (Φωτογραφίες)

Με γκολ του Άγγου στο ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ πήρε τους 3 βαθμούς απέναντι στον Ορφέα σ` ένα πολύ μέτριο παιχνίδι σε κακό αγωνιστικό χώρο.

Οι κλασσικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από τις δυο ομάδες ήταν ελάχιστες. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο αρχικό διάστημα του αγώνα ενώ ο Ορφέας προσπάθησε να ισορροπήσει στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι για να  κάνουν το 2-0 ενώ ο Αναστασιάδης έχασε μια καλή ευκαιρία για τον Ορφέα που βέβαια οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες σαν ομάδα.

Ο τραυματισμός του Γκέκα τρόμαξε τους πάντες ενώ ο παίκτης μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο όπου τελικά λίγο αργότερα ήταν καλά στην υγεία του.

Στο 4` από σέντρα του Κυγάης ο Κώστας Αγγος έκανε με ωραία κίνηση και σουτ το 1-0. Στο 10` ο Σεμερτζίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από κοντινή απόσταση.  Στο 13` ο θετικός Αναστασιάδης από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή αστόχησε με σουτ. Στο 45` κεφαλιά του Άγγου και δύσκολη απόκρουση του Ευστρατίου. Στην επανάληψη η ΑΕΚ απείλησε με σουτ του Μαλαμίδη και ο Ορφέας με τον Γιαλαμή που δεν πρόλαβε να βρει καλά τη μπάλα.

Οι συνθέσεις.

ΑΕΚ: Κουνατίδης, Μαλαμίδης, Νομικός 65` Γ. Κυγάης, Λεγάτος, Ελευθεριάδης, Σεμερτζίδης, Α. Κυγάης 55` Βακιρτζής, Ισα 89` Στερνιώτης, Καπνόπουλος 75` Ταταλιάς, Προβατίδης, Αγγος.

Ορφέας: Ευστρατίου, Βερβερίδης 20` Διτόπουλος, Ηλιόπουλος 65` Μουλάι, Ρουμελιώτης, Κονσταντίνι, Χριστοδουλίδης, Τσότρας, Χωλίδης, Τσίλογλου 46` Γιαλαμής, Χρυσικός 77` Γκέκα, Αναστασιάδης,

Διαβάστε επίσης