• 8 Μαΐου 2024,

Mε καλό καιρό φαίνεται να τελειώνει ο Σεπτέμβρης – Ανώτερη θερμοκρασία οι 25 βαθμοί

 Mε καλό καιρό φαίνεται να τελειώνει ο Σεπτέμβρης –   Ανώτερη θερμοκρασία οι 25 βαθμοί

Με εξαίρεση την αυριανή Τρίτη που που από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε φαινόμενα και μάλιστα έντονα σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ο Σεπτέμβρης θα τελειώσει με καλό καιρό και θερμοκρασίες φυσιολογικές για την εποχή με την ανώτερη κάπου εκεί γύρω στους 25 βαθμούς.

Ο καιρός εδώ και μερικά 24ωρα έχει αλλάξει και πλέον το βράδυ τα παράθυρα που μένανε σε ανάκληση τώρα κλείνουν γιατί η δροσούλα αρχίζει να μας ανατριχιάζει.

Για το υπόλοιπο του Σεπτέμβρη δεν νομίζω να έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα όσο αφορά τον καιρό.

Ο Οκτώβρης λένε τα μερομήνια ότι θα έχει αστάθεια και αρκετά φαινόμενα αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς από τώρα να μιλάμε για τον Οκτώβρη.

Αε βγάλουμε μια τον Σεπτέμβρη και βλέπουμε.

 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε Βούλγαρους τουρίστες , όχι πολλούς αλλά αρκετούς αφού και αυτό το Σαββατοκύριακο οι φίλοι μας οι Βούλγαροι είχανε αργία , τριήμερο, και δεν χάσανε την ευκαιρία να κάνουν την κατεβασιά τους.

Βέβαια αυτοί που κατεβαίνουν αυτή την περίοδο είναι πιο φιδωλοί σε αυτά που ξοδεύουν ενώ είναι αλήθεια ότι επιλέγουν και φτηνά καταλύματα.

 

Ο σεισμός της Αλβανίας και των 5,8 βαθμών ρίχτερ λένε οι σεισμολόγοι οτι σε καμμία δεν επηρεάζει και δεν συνδέεται με τα δικά μας ρήγματα και κατ΄ επέκταση την σεισμική δραστηριότητα της δική μας περιοχής.

Χαλαρώστε και μην αγνώνεστε.

 

16 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις που γίνανε για να δώσουν το στίγμα αυτούς τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως που φορολογούμενοι καλούνται να χτίσουν το αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα έτσι και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου χτίζει την διαφορά της από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ με μία σειρά παροχών και διευκολύνσεων.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης