• 29 Απριλίου 2024,

Με Καραμπιμπέρη στον πάγκο ο ΑΟΚ, συνεργάτες του Αγγελίδης – Σουμουλίδης 

 Με Καραμπιμπέρη στον πάγκο ο ΑΟΚ, συνεργάτες του Αγγελίδης – Σουμουλίδης 

Απ’ ότι φαίνεται ο Νίκος Καραμπιμπέρης θα είναι ο προπονητής του ΑΟΚ, αν όλα πάνε καλά και η ομάδα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αφού αναμένονται και  οι οριστικές εξελίξεις με το μπαλάκι πλέον να έχει πάει στην ΕΠΟ, όσον αφορά τα δελτία  του ΑΟΚ αλλά και της Ζακύνθου. Ο Γιώργος Αγγελίδης και ο Νίκος Σουμουλίδης παραμένουν στο προπονητικό team της ομάδας αφού βέβαια πέρασαν όλη την πολύ δύσκολη κατάσταση του καλοκαιριού και παρέμειναν στις επάλξεις.

Αρχικά, ο ΑΟΚ θα πάει με αυτό το προπονητικό σχήμα ενώ δεν αποκλείουμε κάποια στιγμή να υπάρξει πρόταση επιστροφής στον Κώστα Ανυφαντάκη, χωρίς βέβαια να αποδεσμευτούν οι τρεις που προαναφέραμε.

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης πέρσι εργάστηκε αρχικά στη Δόξα Αμυγδαλεώνα και στη συνέχεια είχε διαδεχθεί τον Αχιλλέα Καρασαββίδη στην Κ19 του συλλόγου. Έχει διατελέσει πρώτος προπονητής του ΑΟΚ στην εποχή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και λίγο αργότερα στην ομάδα νέων του συλλόγου αλλά και σαν συνεργάτης του Ντε Μος και του Γούτη στη Σουπερ Λιγκ.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει άλλη δυσάρεστη έκπληξη για τον ΑΟΚ. Φυσικά στο στρατόπεδο του ΑΟΚ όλοι ευελπιστούν ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα της ομάδας  για προθεσμία μεταγραφών.

Ο Βασίλης Βακιρτζής μιλώντας στους 93, 7 έκανε λόγο για ένα δίκαιο αίτημα ενώ τόνισε ότι ο ΑΟΚ αν τελικά πάρει παράταση μεταγραφών θα ζητήσει όπως είναι και το λογικό αναβολή των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης