• 18 Μαΐου 2024,

Με Νευροκόπι την Κυριακή ο ΑΟΚ

 Με Νευροκόπι την Κυριακή ο ΑΟΚ

Με τον Ακρίτα Ν.  Νευροκοπίου θα παίξει την Κυριακή ο ΑΟΚ.

Το φιλικό θα γίνει στο Νευροκόπι και αμέσως μετά το Καβαλιώτικο συγκρότημα θα επιστρέψει στη βάση του αφού αυτές τις μέρες προετοιμάζεται στο Βώλακα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης ίσως χρησιμοποιήσει και το Ρομπέρ στο φιλικό με τη Δραμινή ομάδα που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Η ομάδα του Νευροκοπίου αγωνίζεται στην Α` κατηγορία της Δράμας.

Ο Κρητικός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ενώ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Γιώργος Καπνόπουλος.

Που συνεχίζουν οι πρώην του ΑΟΚ

Οι περισσότεροι παίκτες του περσινού ρόστερ του ΑΟΚ, έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες. Μερικοί προτίμησαν το Νέστο αλλά και δυο μετακόμισαν στη γειτονική Δράμα. Αναλυτικά.

Ο Νάσος Αθανασίου συνεχίζει μετά από 3 χρόνια στον ΑΟΚ στο Νέστο Χρυσούπολης, το ίδιο και ο Μιχάλης Μπαντάνης αλλά και ο Τάσος Φραγκούλης.

Ο Σάββας Τουμανίδης θα παίξει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στο Μακεδονικό που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.

Ο Αλέξης Μελισσόπουλος θα αγωνιστεί στην Κρήτη με τη φανέλα του Ηρόδοτου.  Ο Γιώργος Λίτσκας και ο Σάββας Κυριακίδης πήραν μεταγραφή για τη γειτονική Δόξα Δράμας.

Ο Μηνάς Πτηνόπουλος θα παίξει στον Αιολικό Μυτιλήνης και ο Παναγιωτόπουλος που ήρθε πέρσι για 6 μήνες από το Νέστο, υπέγραψε στον Κιλκισιακό.

Ο Σταματόπουλος αλλά και ο Συριτούδης είναι υποψήφιοι για την ΑΕ Διδυμοτείχου.  Στη Νάουσα συνεχίζει ο τερματοφύλακας Νομικός.  Ο Παβίσεβιτς που αγωνίστηκε για 6 μήνες στον ΑΟΚ, θα παίξει στη Ρόδο μαζί με τον Μκρτσιάν.  Ο Κεφαλάς που πέρσι έπαιξε στον ΑΟΚ από το Γενάρη και μετά, μετακόμισε στη Σαντορίνη για τον Πανερυθραϊκό.

Ο Αλέξης Μπρατσιάνι μετακόμισε στην Κύπρο για να παίξει στην  ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Κάποιοι άλλοι παίκτες που επίσης φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ την τελευταία τριετία στη Γ` Εθνική, ο Κυφωνίδης από το Νέστο στον Μ. Α Αντιφιλίππων, ο Κωνσταντινίδης από το Νέστο στο Αετό ορφανού, ο Δουμάνης από τη Δόξα Δράμας στον Αετό Ορφανού, ο Δέντσας συνεχίζει στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο Γκαρακλίδης μετά τη Δόξα Δράμας και τον Εργοτέλη στον Μ. Α Ξηροποτάμου Δράμας. Ο Μπάτζιος παρέμεινε  στον Εργοτέλη Κρήτης και ο Παληγεώργος στον Αιολικό Μυτιλήνης. Ο Βασίλης Γαβριηλίδης από τον Πανσερραϊκό μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο.

Διαβάστε επίσης