• 28 Απριλίου 2024,

Με όλα τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού τα μαθήματα χορού από το σύλλογο «Ιχνηλάτες»

 Με όλα τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού τα μαθήματα χορού από το σύλλογο «Ιχνηλάτες»

Ο ένας μετά τον άλλον οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι προσαρμόζουν τη δράση τους για το Καλοκαίρι, οι περισσότεροι δίνουν ραντεβού για το Φθινόπωρο.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Άμεσες ή άμεσες. Σε αυτές τις περιπτώσεις τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού.

Προ λίγων ημερών ο σύλλογος Ιχνηλάτες έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση των μελών την Τετάρτη 3 Ιουνίου του 2020 τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών παιδικά και κυριών θα ξεκινήσουν ξανά το Σεπτέμβρη. Η θεατρική ομάδα συνεχίζει με τις συναντήσεις της κανονικά. Τα τμήματα χορού ενηλίκων ξεκινούν την Τετάρτη 10 Ιουνίου (ξεκίνησαν) και θα συνεχιστούν για έναν περίπου μήνα. Προκειμένου να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων μας, επισημαίνουμε ότι οι ομάδες χωρίζονται σε τρία τμήματα. Τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 45 λεπτών. Θα μεσολαβεί ένα κενό 15 λεπτών για αερισμό καθαριότητα απολύμανση της αίθουσας. Σε κάθε τμήμα θα πρέπει να είναι μέχρι 15 άτομα με βάση τα τετραγωνικά του χώρου. Επίσης θα πρέπει να τηρούνται πίστα οι Κανόνες ατομικής υγιεινής. Αποστάσεις 1,5 μέτρου – γάντια- μάσκα και αντισηπτικό. Παρακαλούνται οι χορευτές να προσέρχονται στο μάθημα με δική τους μάσκα και γάντια. Παρακαλούμε τα μέλη μας για τη συμμόρφωση τους με τα παραπάνω, για να κρατήσουμε την επαφή μεταξύ μας αλλά και με το σύλλογο. Για να παραμείνουν οι Ιχνηλάτες δυναμικοί και δραστήριοι. Πάνω από όλα με ασφάλεια»

Ο σύλλογος της Χωράφας έκανε γνωστό ότι:  Η Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας, κατόπιν της τελευταίας συνεδριάσεως που έκανε λόγω του κορωνοϊού,, πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε όλες τις δραστηριότητες μας (χορό, γυμναστική) για προστατευτικά μέτρα, και να ξαναρχίσουμε τον Οκτώβριο. Τα γραφεία μας παραμένουν ανοιχτά και το τμήμα γυναικών μπορεί να έρχεται κάθε Τετάρτη μετά τις 6 το απόγευμα ,στο εξωτερικό χώρο μας να απολαμβάνουμε το καφεδάκι μας ή το ποτό μας, με θέα την πανέμορφη πόλη μας. Όσο αφορά τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις ακόμη δεν μπορούμε να σας πούμε κάτι, θα περιμένουμε να δούμε τα μέτρα και θα σας ενημερώσουμε. (φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης