• 2 Μαΐου 2024,

Με Πύρρο Δήμα και πολύ κόσμο η πίτα των Μαχητών Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

 Με Πύρρο Δήμα και πολύ κόσμο η πίτα των Μαχητών Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

Στο κατάμεστο από γονείς και αθλητές του συλλόγου Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης, αποθεώθηκε το πρωί της Κυριακής ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο οποίος ήταν καλεσμένος από τους Μαχητές στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πύρρος Δήμας βραβεύτηκε από τους Μαχητές οι οποίοι ανακοίνωσαν την ίδρυση και τμήματος Άρσης Βαρών. Στη διάρκεια της εξαιρετικής εκδήλωσης τιμήθηκε και η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Θεανώ Ζαγκλιβέρη.

Επίσης έγινε απονομή μαύρων ζωνών σε 6 αθλητές: Στέλιος Αμαραντίδης, Ιωάννης Καραγεωργίου, Χαράλαμπος Καρασάββας, Τσιπουρόπουλος Ανέστης, Τσιπουρόπουλος Θανάσης, Τσίγγας Απόστολος. Τιμήθηκαν και δυο προπονητές άλλων σχολών ο Κολάτης Απόστολος και ο Θωμάς Στάθης.

Ο αρχιπροπονητής  και παλιός πρωταθλητής Παναγιώτης Καρανικολής αναφέρθηκε στα 20 χρόνια της σχολής ενώ ο πρόεδρος των Μαχητών Νότης Καρασάββας στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό των Μαχητών όλα αυτά τα χρόνια.

Παρέστησαν ο βουλευτής Ν. Δ κ. Γιάννης Πασχαλίδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλέξης Πολίτης,  Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παγγαίου(Απαζίδης, Τσάκαλος), ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Θεμάτων κ. Χρήστος Μποσμπότης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς κα Μυρσίνη Χρυσαφούδη και ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου  του Δήμου Παγγαίου κ. Ανδρέας Καλλινικίδης.

Πηγή φωτογραφιών: Στούντιο Παπαευαγγέλου Ελευθερούπολη

Διαβάστε επίσης