Με την αλλαγή του καιρού μπαίνει σε λειτουργία το χειμερινό πρόγραμμα …

 Με την αλλαγή του καιρού μπαίνει σε λειτουργία το χειμερινό πρόγραμμα …

Επιμένει η Εύα και στέλνει μήνυμα μέσα από την φυλακή ότι είναι αθώα.

Το γεγονός βέβαια ότι οι δικαστές δεν πείσθηκαν και δεν την  άφησαν ελεύθερη ούτε με βραχιολάκι σημαίνει ότι δεν πείσθηκαν από τα επιχειρήματα της και έτσι η προφυλάκιση της παρατείνεται για άλλο ένα μήνα.

Η Εύα πρέπει να περάσει από το στάδιο το θεωρητικό στο πρακτικό και να αποδείξει ότι όντως είναι αθώα και ότι δεν γνώριζε τίποτα για την βαλίτσα με το χρήμα που βρέθηκε στο σπίτι της και εν συνεχεία στα χέρια του πατέρα της.

 

Μας κακοφάνηκε και μας ενόχλησε η αλλαγή του καιρού την οποία και περιμέναμε.

Καλομάθαμε φαίνεται στον καλό καιρό και τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας αρχίσαμε τις ενστάσεις.

 

Με την άφιξη του χειμώνα θα πρέπει να βάλουμε σε λειτουργία και το χειμερινό πρόγραμμα που έχει πολύ καναπέ , και πολύ NETFLIX.

Μετά το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον Χάρι και την Μέγκαν σειρά έχει το ντοκιμαντέρ για την ζωή της Πάμελα Άντερσον που έχει κάνει 5 γάμους ενώ είχε και αμέτρητους συντρόφους.

Μεγάλο κεφάλαιο η Πάμελα  για τον ανδρικό πληθυσμό.

Ειδικά την εποχή της σειράς του Baywatch όλοι ήταν καρφωμένοι για να βλέπουν την Πάμελα που ήταν στα ντουζένια της και έπνιγε κουνέλια με τους αστραγάλους της !

 

Αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα για την υπόθεση της Καϊλή μας λένε σήμερα ότι η αρνητική απάντηση στο αίτημα της αποφυλάκισης της μετά από 1 μήνα που κρατείται σε φυλακές του Βελγίου οφείλεται στην κατάθεση του Παντσέρι που ήταν αρνητική για  την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή.

 

Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένοι γιατί ενοχλήθηκαν από την φωτογράφηση της Μποφίλιου στο Λονδίνο για γνωστή μάρκα ρούχων.

Το ότι είναι αριστερών πεποιθήσεων σημαίνει ότι θα πρέπει αυτό να την περιορίζει  στις επαγγελματικές της  δραστηριότητες και επιλογές ;

Δηλαδή ρε παιδιά πόση καφρίλα ;

 

Έχετε καταλάβει ότι έχουμε μπει για τα καλά στην περίοδο των δημοσκοπήσεων.

Έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται δειλά – δειλά στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών της Αθήνας και μόλις πιάσουμε τον Φλεβάρη θα γίνουν καθημερινό αξεσουάρ της καθημερινότητας.

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η Νέα Δημοκρατία προηγείται με μία διαφορά από 5 έως 7 μονάδες.

Αυτές τις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι σταθερά δεύτερο κόμμα τις βλέπει με επιφυλακτικότητα και εμπιστεύεται μόνο τις δικές του που όμως δεν βγάζει προς τα  έξω.

 

Αυτά τα  λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης