• 7 Μαΐου 2024,

Με τα 32 δις που θα πάρουμε τα μαξιλαράκια θα γίνουν δύο !

 Με τα 32 δις που θα πάρουμε τα μαξιλαράκια θα γίνουν δύο !

Τα 32 δις που θα πάρει η χώρα μας από το Ταμείο Ανάκαμψης σε βάθος χρόνου για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας έρχονται να διαλύσουν τα σενάρια περί νέων μνημονίων προκειμένου να μαζέψουμε τα χρήματα που αποτελούν το μαξιλαράκι ασφαλείας της Ελληνικής οικονομίας και ξοδέψαμε στα μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας.

Είδατε τι εύκολα βγαίνει το χρήμα από το ευρωπαϊκό ταμείο όταν το αγγούρι μπαίνει σε όλους τους πισινούς ;

Άλλο να είσαι μόνος και μαύρο πρόβατο και άλλο να είμαστε όλοι μαζί παρέα.

Επιτέλους η Ευρωπαϊκή Ένωση λειτούργησε με πνεύμα αλληλεγγύης και ευτυχώς κατάλαβε έστω και καθυστερημένα ότι η κατάσταση είναι σοβαρή.

Αφήστε που με τα λεφτά αυτά , αν γίνει σωστή διαχείριση και θα συμπληρώσουμε τα λεφτά που φάγαμε από το πρώτο μαξιλαράκι και θα αποκτήσουμε και δεύτερο.

Μακάρι ο Μητσοτάκης να εκτιμήσει σωστά την κατάσταση και κυρίως να την διαχειριστεί σωστά.

Τα λεφτά θα έρθουν , το τι θα γίνουν μετά είναι καθαρά θέμα διαχείρισης.

Φαντάζομαι ότι μετά το δεκαετές πάθημα και μάθημα της δημοσιονομικής επιτήρησης με όλες τις γνωστές συνέπειες θα είμαστε όλοι πιο ώριμοι και κυρίως πιο φρόνιμοι.

 

Θέλω να πιστεύω ότι μετά την ερχόμενη Τρίτη ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται γιατί το τελευταίο διάστημα φάγαμε πολύ κρύο.

Η βροχή που φάγαμε δεν ήταν τίποτα μπροστά στο κρύο.

Τα τελευταία βράδια κοιμόμαστε όπως κοιμόμασταν τα βράδια του Γενάρη , με πιζάμες μακριμάνικες και πάπλωμα .

Μόνο καλοριφέρ δεν ανοίξαμε και αυτό στο παρά πέντε !

 

Τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής μας είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν και να αφήσουν πίσω τους την μαύρη περίοδο του κορονοϊού.

Σίγουρα είναι ο κλάδος που “χτυπήθηκε” περισσότερο αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ανακάμψει και σχετικά γρήγορα αφού η Ελλάδα παραμένει από τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

Θα σώσουμε ότι προλάβουμε φέτος το καλοκαίρι και του χρόνου θα φάμε τον τόπο.

Κοιτάμε μπροστά , πάμε παρακάτω και πάμε για τα καλύτερα.

 

Δεν είναι ότι θα χάσουμε από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας την Μενεγάκη που αποφάσισε να ξεκουραστεί αλλά και τον Χαρδαλιά που τελείωσε τηλεοπτικά μαζί με τον Covid – 19 που ειναι σε ύφεση.Καλό Σαββατοκύριακο και καλή αντάμωση το πρωί της Δευτέρας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης