• 28 Μαρτίου 2024,

Με τα γκολ στο “Giuseppe Meazza”

 Με τα γκολ στο “Giuseppe Meazza”

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα στη δράση με το παιχνίδι Ίντερ – Μίλαν να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Φυσικά το κουπόνι στοιχήματος είναι σήμερα Τρίτη πλούσιο σε παιχνίδια, με δράση σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στο Κύπελλο Βραζιλίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Champions League.

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Ίντερ μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα επικράτησε με 4-2 της Σασουόλο, ήταν η έβδομη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 3η θέση της Serie A. Κόντρα σε συμπατριώτισσες της σε νοκ άουτ ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετρά τρεις προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς (σ.σ. από τη Μίλαν).

Από την πλευρά της η Μίλαν γνωρίζει ότι έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς. Γνώρισε ακόμη μια ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0 από τη Σπέτσια εκτός έδρας, ενώ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ίντερ απέκτησε ισχυρό προβάδισμα μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Μίλαν, έχει σημαντικούς ποδοσφαιριστές σε φόρμα. Η Μίλαν, από την άλλη, καλείται να πάρει ρίσκα, πρέπει να βρει τουλάχιστον δύο γκολ, η επιστροφή του Λεάο στην ενδεκάδα της δίνει άλλη δυναμική στην επίθεση. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης