• 14 Μαΐου 2024,

Με το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Καραπιπερίδη ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ

 Με το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Καραπιπερίδη ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ και ο καλλιτεχνικός διευθυντής παρουσίασαν τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη.

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Γκόνης «…το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας μπορεί να παρουσιάσει και άλλες εκδηλώσεις αλλά κρατά στάση αναμονής καθώς βλέπει τι συμβαίνει γενικότερα με την Πανδημία.

Δεν θέλουμε να ανακοινώσουμε εκδηλώσεις που θα αναγκαστούμε να αναβάλλουμε».

Ο Θόδωρος Μουριάδης τόνισε ότι το ΔΗΠΕΘΕ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το καλοκαίρι. «Δηλώνει την παρουσία του, είναι εδώ παρά τις αντιξοότητες» τόνισε ο δήμαρχος. Ανεβάζουμε τον πήχη, θέλουμε να πάμε το θέατρο πιο ψηλά είπε ο κ. Σωκράτης Μποζούδης. Ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνει. Το θέατρο στην Καβάλα είναι ανοιχτό, τόνισε ο Θοδωρής Γκόνης.

Είπε ότι γίνει από πλευράς εκδηλώσεων θα γίνει με τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού. Είμαστε έτοιμοι, ήταν το μήνυμα του. Ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της προβολής του ντοκιμαντέρ του Γιάννη Καραπιπερίδη το Σάββατο (αύριο) στις 8:00 το απόγευμα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης