Με το Over 2.5 στο Λονδίνο

 Με το Over 2.5 στο Λονδίνο

Γεμάτο είναι το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς υπάρχει δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, κλείνει η αγωνιστική στη Σούπερλιγκ, παιχνίδια υπάρχουν και σε Β’ Γαλλίας και Β’ Ισπανίας. Θα μας απασχολήσει το Γουέστ Χαμ – Στόουκ στην Αγγλία, όπως επίσης και το Βελέζ Σάρσφιλντ – Σαν Λορέντσο απ’ την Αργεντινή. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Υψηλό σκορ για Γουέστ Χαμ και Στόουκ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Στόουκ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες με ίδιο στόχο, αλλά διαφορετική βαθμολογική κατάσταση. Η Γουέστ Χαμ μετράει 34 πόντους και βρίσκεται στην 15η θέση, στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, με καλές πιθανότητες παραμονής αν πράξει το αυτονόητο στα παιχνίδια που απομένουν έως το φινάλε της σεζόν. Πήρε τέσσερις πόντους στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, με εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σαουθάμπτον και εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Τσέλσι, έρχεται από τρεις νίκες στις τελευταία έξι εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, σήμερα έχει το προβάδισμα κόντρα στην 19η Στόουκ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 27 πόντους, στο -6 απ’ τη γραμμή παραμονής, δεν πήραν ούτε πόντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου δέχτηκαν συνολικά 9 γκολ! Θεωρούμε ότι το ματς θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Σκοράρουν Βελέζ και Σαν Λορέντζο

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βελέζ – Σαν Λορέντζο. Πρόκειται για ματς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α’ Αργεντινής, με τις δύο ομάδες να έρχονται από εντελώς διαφορετική αφετηρία. Η Σαν Λορέντζο καταλαμβάνει την 4η θέση με 42 πόντους, στο -4 απ’ τη δεύτερη Γοδόι (με παιχνίδι λιγότερο) και στο +3 απ’ την έκτη θέση, που δεν οδηγεί στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Στον αντίποδα, η Σαν Λορέντζο καταλαμβάνει την 21η θέση με 24 πόντους, μετράει μόλις μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-4-3), βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, είναι ευνοημένη απ’ τα υπόλοιπα αποτελέσματα και προς το παρόν δεν κινδυνεύει. Από τέσσερα σερί G/G έρχεται η Βελέζ, κέρδισε τα 4/5 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Σαν Λορέντζο, θεωρούμε ότι έχει τη δυνατότητα να σκοράρει απόψε. Επιλέγουμε, επομένως, το Goal / Goal σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε επίσης