• 5 Μαΐου 2024,

Με τον νοτιά σε αναζητώ με τον βοριά σε χάνω – Γοργόνες και … σαφρίδια !

 Με τον νοτιά σε αναζητώ  με τον βοριά σε χάνω – Γοργόνες και … σαφρίδια !

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, και αυτό απο τον ελληνικό κινηματογράφο, τις ΓΟΡΓΟΝΕΣ και τους ΜΑΓΚΕΣ αλλά να που ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε τις ΓΟΡΓΟΝΕΣ και τα Σαφρίδια μέσα απο μία προφανώς καλλιτεχνική φώτο που έχουμε βρεί μέσα στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύουμε.

Ισως επηρεασμένοι και απο τους νοτιάδες που επηρεάζουν αυτή την εποχή  την περιοχή μας. Είναι γεγονός οτι στην Καβάλα και τον χειμώνα αλλά και τα καλοκαίρια έχουμε πολλούς νοτιάδες που δημιουργούν διάφορα προβλήματα.

Γενικότερα ο νοτιάς είναι μία προβληματική καιρική κατάσταση ίσως και λίγο αρρωστημένη και για τον λόγο αυτό  θέλει μεγάλη προσοχή.

Ο καιρός αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καλός με τους νοτιάδες να συνεχίζονται και να προκαλούν θερμοκρασίες εκεί γύρω στους 20 βαθμούς κελσίου και προς το τέλος της εβδομάδας 26!

Μα είναι δυνατόν να είμαστε μία ανάσα απο τον Νοέμβρη και να καταγράφονται θερμοκρασίες ελάχιστα κάτω απο τους 30 βαθμούς ;

Για την ερχόμενη Πέμπτη η πρόβλεψη της ΕΜΥ είναι 26 βαθμοί.

 

Βοήθησε ο καιρός και έγινε τελικά η παρέλαση της Καβάλας και έτσι δεν πήγανε χαμένες οι δεκάδες ώρες δοκιμαστικών στα σχολεία αφού για άλλη μια φορά τα παιδιά είχανε τον πρώτο λόγο στην συγκεκριμένη παρέλαση.

Τα παιδιά , τα σχολεία και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι οι οποία κάθε χρόνο γίνονται όλο και περισσότεροι και επιλέγουν να επισημοποιούν την ύπαρξη τους με την συμμετοχή στην καθιερωμένη παρέλαση είτε της 28ης του Οκτώβρη είτε της 25ης του Μάρτη.

Τέλος ήταν η σωστή η απόφαση η παρέλαση να ξεκινήσει στις 12 και οχι στις 11:30 όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

 

Μεγάλη ήττα του ΑΟΚ το Σάββατο μέσα στην Χρυσούπολή απέναντι στον αξιόμαχο Νέστο τον  οποίο και στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κέρδιζε με 2-0 .

Οταν στο πρώτο τέταρτο του παιχινιδιού κερδίζεις με 2-0 δεν είναι δυνατόν να χάνεις στο τέλος.

Αυτό το παιχνίδι δεν χάνεται με τίποτα , πως το λένε …

Ο ΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο 20λεπτο αλλά στο υπόλοιπο του αγώνα και ιδιαίτερα στο β’ μέρος ανύπαρκτος.

Λες και δεν βγήκε ποτέ απο τα αποδυτήρια.

Η ήττα έτσι όπως ήρθε απογοητεύει και προβληματίζει.

Θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί αυτή η ομάδα έτσι όπως έχει χτιστεί έχει έναν και μοναδικό στόχο που είναι η πρώτη θέση.

Για άλλη μία φορά οι Καβαλιώτες βρέθηκαν στο πλευρό του ΑΟΚ και στο γήπεδο της Χρυσούπολης , περίπου 500 , φωνάξανε υπέρ της ομάδας αλλά στο τέλος φύγανε με σκυμμένο το κεφάλι.

Είναι κρίμα μία τέτοια προσπάθεια να ακυρώνεται απο τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες πικρές ήττες.

 

Το μαύρο που έπεσε στην εικόνα του  ΜΕΓΚΑ έπεσε μόνο μέσα απο την πλατφόρμα της Digea αφού απο τις άλλες πλατφόρμες το σήμα του καναλιού μεταδίδεται κανονικά αν και αναγράφεται δεξιά πάνω στην οθόνη η η ημερομηνία και η ώρα διακοπής εκπομπής του σήματος.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι τις επόμενες ώρες ή το πολύ ημέρες θα διακοπεί η εκπομπή του σήματος και απο τις άλλες πλατφόρμες εκπομπής όπως η COSMOTE η NOVA κ.τ..λπ.

 

Ο άλλος ο γιαπωνέζος πρόεδρος της Λέστερ δεν είδατε τι έπαθε ο κακόμοιρος ;

Μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του προσγειώθηκε το ελικόπτερο στο κέντρο του γηπέδου για να τον παραλάβει και μετά απο λίγα λεπτά συνεντρίβη έξω στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Ο λόγος της συντριβής είναι η μηχανική βλάβη.

 

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης