• 17 Μαΐου 2024,

Με Τραγαντζόπουλο στην προεδρία ο Βρασίδας Νέας Περάμου

 Με Τραγαντζόπουλο στην προεδρία ο Βρασίδας Νέας Περάμου

Ο Πέτρος Τραγαντζόπουλος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο νέος πρόεδρος του Βρασίδα της Νέας Περάμου.

Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς ενώ στο νέο διοικητικό σχήμα δε θα συμμετέχουν οι δυο τελευταίοι πρόεδροι της ομάδας, ο Τάσος Μήτρου και ο Βασίλης Μπιλμπίλης.

Ο Πέτρος Τραγαντζόπουλος που πρόσφατα εκλέχθηκε και εκ νέου δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παγγαίου, διετέλεσε για πολλά χρόνια προπονητής στον Βρασίδα και μάλιστα πανηγύρισε ανόδους από την Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ στη Δ` Εθνική με πρόεδρο τον Βασίλη Μπιλμπίλη.   Τελευταία ήταν προπονητής στον Κεραυνό Ελευθερών και πριν στον Αρη Ακροποτάμου. Ασχολείται για πρώτη φορά με τα διοικητικά του Βρασίδα, κάνοντας ένα διαφορετικό βήμα.

Συνεργάτες θα έχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο και παλιούς ποδοσφαιριστές που τους  προπονούσε όπως ο Παπαζίδης, ο Δόμβρος και ο Ιωάννου.  Οσον αφορά το θέμα του προπονητή θα αποφασίσει το νέο διοικητικό συμβούλιο αλλά δεν αποκλείουμε να παραμείνει στη θέση του ο Κώστας Αρβανίτης που είχε διαδεχθεί στις τελευταίες αγωνιστικές του περασμένου πρωταθλήματος τον Θωμά Ματρακούκα.

 

Διαβάστε επίσης