• 6 Μαΐου 2024,

Με βίντεο και… μπάσκετ ο Λεωνίδας Παππάς ευχαριστεί για το αποτέλεσμα των εκλογών (video)

 Με βίντεο και… μπάσκετ ο Λεωνίδας Παππάς ευχαριστεί για το αποτέλεσμα των εκλογών (video)

Ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε ο Λεωνίδας Παππάς για να ευχαριστήσει τους πολίτες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, τους πολίτες που στήριξαν την υποψηφιότητα του.

Με ένα σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook. Σε αυτό εμφανίζεται αρχικά να παίζει μπάσκετ σε ένα από τα γήπεδα του γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα. Σουτάρει, βάζει καλάθι και μετά ευχαριστεί.

Δηλώνει ότι «…σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή σας, είμαι πραγματικά ευγνώμων. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις συνυποψήφιες και στους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα και το ήθος τους. Οι επαναληπτικές εκλογές πλησιάζουν.

Ο αγώνας συνεχίζεται και σας καλώ να δώσουμε μαζί ηχηρό παρών στις κάλπες, στηρίζοντας το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας την απόφαση αλλαγής. Είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάμε δυνατά!».

Το βίντεο δεν τελειώνει σε αυτό το σημείο. Συνεχίζεται. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το μπάσκετ. Με αντίπαλο αυτήν τη φορά τη μικρή του κόρη. Είναι η άλλη πλευρά της προεκλογικής και μετεκλογικής περιόδου. Οι όμορφες στιγμές ξεκούρασης που κάθε υποψήφιος έχει ανάγκη. Σύντομη ξεκούραση (με την οικογένεια και με φίλους) αφού για όλους έρχονται νέες εκλογές.

Διαβάστε επίσης