Meat House Kavala: Εδώ θα απολαύσετε το κρέας στην καλύτερή του εκδοχή (φωτογραφίες)

 Meat House Kavala: Εδώ θα απολαύσετε το κρέας στην καλύτερή του εκδοχή (φωτογραφίες)

Γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης


Έκανε την εμφάνιση του στο γαστρονομικό χάρτη της Καβάλας αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο λόγος για το “meat house” του Κώστα Κεχαγιά, ένας ανοιχτόκαρδος χώρος με μοντέρνες πινελιές και ζεστή σάλα στη περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ο προσανατολισμός του σαφή, ήρθε να υπηρετήσει τους κρεατολάγνους της πόλης! Ο Κώστας Κεχαγιάς έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ποιοτική πρώτη ύλη, μπαίνει στην κουζίνα για να σας προσφέρει αξέχαστες καρνιβορικές συγκινήσεις.

Θα απολαύσετε premium κρεατοφαγία με ξεχωριστά κομμάτια που θα σας προσφέρουν μελωμένη τρυφεράδα και ουμάμι αρώματα. Θα βρείτε t-bone, rib eye, picanha, tomahawk  από την Αργεντινή και τη Γαλλία αλλά και black angus Ουρουγουάης και χυμώδεις σταβλίσιες σπαλομπριζόλες.

Όλα τα πλατό με τα steak συνοδεύονται από ψητά σπαράγγια, βραστά ραδίκια και baby πατάτες. Ζητήστε από τον Κώστα να συμπεριλάβει στα ορεκτικά σας το καρπάτσιο μοσχαριού που φτιάχνει, λεπτές φέτες κομμένες σαν τσιγαρόχαρτο και αναμεμιγμένες με λάδι μαύρης τρούφας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φλοίδες παρμεζάνας, σπαραγγιού και baby ρόκα.

Θα ηλεκτρίσει τη γλώσσα σας και θα παιχνιδίσει με τον ουρανίσκο σας! Τα ψαγμένα εδέσματα συνοδεύονται από μια ποικιλία αλατιών που υπηρετούν την αναζήτηση του τέλειου seasoning. Όσο για τα  burger που ετοίμασαν τα αδέλφια Κεχαγιά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ξεχωρίζουν για το γευστικό βάθος και την παιχνιδιάρα λιπαρότητα τους.

Tips: Το “Meat house” βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας στην οδό Ύδρας 9 στη περιοχή του Αγίου Νικολάου, ανοίγει καθημερινά από τις 6 το απόγευμα ενώ το Σάββατο και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, τηλ κρατήσεων: 2510223264.

Διαβάστε επίσης