Μέχρι τις εκλογές θα μας έχουν τάξει και Disneyland στην κεντρική πλατεία !!!

 Μέχρι τις εκλογές θα μας έχουν τάξει και Disneyland στην κεντρική πλατεία !!!

Οι τιμές των καυσίμων εδώ και μερικές εβδομάδες προκαλούν αναγούλες  χωρίς  να υπάρχει πρόβλεψη μείωσης στο άμεσο μέλλον.

Ίδια η κατάσταση και με το πετρέλαιο θέρμανσης η τιμή του οποίο σημειώνει ρεκόρ και προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην κυβέρνηση που έχει αποσύρει την κρατική επιδότηση για φέτος.

Σήμερα η τιμή του είναι στο 1,80 και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη που θα ξεκινήσει η διανομή του.

Με την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης πάνω από τα 2 ευρώ και την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης οριακά κάτω από τα 2 ευρώ τι να την κάνουμε  ρε Κυριάκο  την αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας ;

Μακάρι σε αυτή την άνιση μάχη που έχουμε ξεκινήσει με την ακρίβεια να έχουμε  τουλάχιστον σύμμαχο μας τον καιρό γιατί αν μας πάει και αυτός κόντρα θα πέσει πολύ κλάμα.

 

Ο Κλέαρχος ο Μαρουσάκης , μετεωρολόγος της καρδιάς μας επανήλθε με νέα του ανάρτηση και μας λέει ότι καλοκαίρι μέχρι και την Κυριακή αφού από Δευτέρα αλλάζει το σκηνικό του καιρού με την γνωστή πλέον καιρική διαταραχή που κατεβαίνει από την Ιταλία και σε κάποιες περιοχές της χώρας θα θυμίσει Daniel.

Αυτό είναι και λίγο  τρομακτικό οφείλω να πω.

Αυτή η καιρική διαταραχή εκτός από βροχές θα φέρει και πτώση της θερμοκρασίας  που ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή μετά το πέρας της κακοκαιρίας.

Πάντως αυτή η πρόβλεψη Μαρουσάκη προκάλεσε τις αντιδράσεις άλλων συναδέλφων του μετεωρολόγων και κυρίως του Κολυδά που την χαρακτηρίζει κομματάκι υπερβολική.

 

Υπάρχουν παρατάξεις στην Καβάλα  που προκειμένου να αλιεύσουν τις ψήφους των Καβαλιωτών  για τον Δήμο  τάζουν  στους πάντες τα πάντα !

Προεκλογικές δεσμεύσεις  και υποσχέσεις που  προκαλούν γέλιο σε πρώτη φάση και εκνευρισμό σε δεύτερη γιατί δίνουν την εντύπωση ότι μας  θεωρούν πολύ αφελείς πολίτες με χαμηλό πνευματικό επίπεδο.

Όταν σου τάζουν voucher για να καλύπτουν οικονομικά  τα δύο μαθήματα στα φροντιστήρια που θα κάνουν οι τελειόφοιτοι της Γ’ τάξης των Λυκείων όλης της πόλης νομίζω ότι μας θεωρούν το λιγότερο χαϊβάνια.

Απλά πετάνε τα δίχτυα τους και όσο ψάρια πιάσουν.

Μέχρι τις παραμονές  των εκλογών θα μας έχουν τάξει και  Disneyland στην κεντρική πλατεία !

 

Ρε γιατί σας πιάνει τέτοια μανία με τον Κασσελάκη ;

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δέχεται πυρά από παντού.

Μήπως αυτό κάτι λέει ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη !

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης