• 26 Απριλίου 2024,

Mέχρι το καλοκαίρι του 2020 η Ελλάδα θα έχει γεμίσει υδροπλάνα και σόμπες μανιτάρια !

 Mέχρι το καλοκαίρι του 2020 η Ελλάδα θα έχει γεμίσει υδροπλάνα και σόμπες μανιτάρια !

Η επόμενη περίοδος που έρχεται για την Ελλάδα θα είναι η περίοδος των υδροπλάνων αφού θα κατασκευαστούν πάνω από 100 υδατοδρόμια σε όλη την χώρα αλλά και της σόμπας μανιτάρι που θα κυριαρχήσει για να  δώσει λύση στους θεριακλήδες μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικου νόμου.

Από τον Μάϊο του 2020 ξεκινάνε τα δρομολόγια  με υδροπλάνα που θα εξυπηρετούν όλους αυτούς που θέλουν να βρεθούν σε κάποιο νησί χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

Είσαι στην Καβάλα και θέλεις να πας στην Μυτιλήνη ;

Κανένα πρόβλημα.

Θα κατεβαίνεις στο λιμάνι θα παίρνεις το υδροπλάνο που θα εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο και θα είσαι σε λίγη ώρα στην Μυτιλήνη.

Καταλαβαίνετε οτι αυτά τα δρομολόγια με τα υδροπλάνα θα αλλάξουν τον χάρτη και θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προφίλ της χώρας μας αρκεί βέβαια τα εισητήρια να είναι σε λογικές τιμές.

‘Οσο αφορά τις σόμπες μανιτάρια τους επόμενους μήνες θα κυριαρχήσουν σε όλη την χώρα αφού είναι η πιο εύκολη λύση και απάντηση στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που έρχεται για να μείνει και να αλλάξει επίσης τον χάρτη.

Εδώ πριν από λίγες ημέρες  ο υπουργός Υγείας ο Κικίλιας δήλωσε ότι θα επιδοτήσουν θερμάστες που θα το τοποθετηθούν έξω από τα Νοσοκομεία της χώρας προκειμένου να έχουν ένα χώρο οι καπνιστές.

Γενικότερα στην χώρα αυτή τους επόμενους μήνες θα αλλάξει ο χάρτης σε αρκετούς τομείς.

Να είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι.

 

Ο λόγος της μεγάλης διακοπής ρεύματος κυρίως στη Νέα Ηρακλείτσα προχθές ήταν οι δύο κατστραμμένοι μονωτήρες μέσης τάσης που μάλλον έγιναν στόχος κυνηγών.

Φαίνεται τους πέρασαν για γουρούνια και τους βάρεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να κόψουν το ρεύμα σε Παληό και Νέα Ηρακλείτσα.

Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο μας λένε οι άνθρωποι της ΔΕΔΔΗΕ που πλέον θα πρέπει να έχουν το νού τους και όταν ξεκινάει η περίοδο του κυνηγιού.

Αν είναι δυνατόν και όμως είναι.

 

Από σήμερα Πέμπτη θεωρητικά πάντα  ξεκινάει μία περίοδο βροχοπτώσεων που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι και έντονες χωρίς όμως να πέφτει αισθητά η θερμοκρασία.

Ο καιρός πάντως αλλάζει και μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον χειμώνα.

Αλλάξανε τα πλάνα μου κοιμήθηκα στην μάνα μου.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί , πρώτα ο θεός.

Όλα θα πάνε καλά και όλα θα γίνουν όπως πρέπει και αν κάτι στραβώσει εδώ είμαστε όλοι εμείς για να το ισιώσουμε.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης