Μεγάλη επιτυχία οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση  σε Λεκάνη Καβάλας και Θάσο

 Μεγάλη επιτυχία οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση   σε Λεκάνη Καβάλας και Θάσο

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την οστεοπόρωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς πάνω 110 μόνιμοι κάτοικοι της Λεκάνης και της Θάσου συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στους δωρεάν προληπτικούς ελέγχους και στην ενημέρωση που έγινε από εξειδικευμένους ιατρούς της Καβάλας και της Θάσου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019  πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας στο Δημοτικό Σχολείο Λεκάνης, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν ενημέρωση για την σκελετική τους υγεία από τους ορθοπαιδικούς κο Μηνά Γκαλίτση και κο Ροδίωνα Μαυρόπουλο.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας στο Κέντρο Υγείας Θάσου, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν ενημέρωση για την σκελετική τους υγεία από τους ορθοπαιδικούς κο Νικόλαο Τουραμανίδη και κο Τριαντάφυλλο Τεφλιούδη.

Τέλος, οι επιστήμονες αλλά και η οργανωτική επιτροπή έδωσαν την υπόσχεση να επαναλάβουν ακόμη μεγαλύτερες δράσεις και στο μέλλον.

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης