Μεγάλη νίκη του Βρασίδα με 2-1 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης(φωτογραφίες)

 Μεγάλη νίκη του Βρασίδα με 2-1 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Σ` ένα μεγάλο ματς για τα δεδομένα της Α` κατηγορίας ο Βρασίδας με ανατροπή πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ορφέα σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ορφέα ξεκίνησε καλύτερα, είχε γκολ και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο διάστημα του αγώνα. Το εκρηκτικό ξεκίνημα των φιλοξενουμένων δεν είχε συνέχεια και οι γηπεδούχοι από το 25` και μετά ανέβασαν την απόδοση τους. Ισοφάρισαν πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ήταν καλύτεροι από το νευρικό Ορφέα που δεν είχε καθαρό μυαλό.  Ο Βρασίδας μάλιστα στο β` μέρος έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι και εκμεταλλεύτηκε το «θόλωμα» του Ορφέα που έχασε το ματς στο πρώτο 25λεπτο που ήταν καλύτερος.

Φάσεις – γκολ

Στο 3` από πάσα  του Γιαλαμή ο Χρυσικός σημαδεύει τα ύψη από πολύ κοντά.

Στο 10` σουτ του Τελλίδη μπλοκάρει ο Κουνατίδης και στο 14` το πλασέ του Τελλίδη πρόλαβε πάνω από τη γραμμή και έσωσε ο Αρβανίτης- Πέτκας.

Στο 15` ο Αναστασιάδης με κεφαλιά το 1-0.

Στο 19` αστόχησε από καλή θέση ο Προβατίδης.

Στο 23` αστόχησε ο Αναστασιάδης μόνος του και στο 24` ο Γιαλαμής πρόλαβε τον Κουνατίδη αλλά δε βρήκε στόχο.

Στο 38` από ανάποδο ψαλίδι του Μπατάκογλου ο Αρβανίτης- Πέτκας με πλασέ το 1-1 και στο 44` κόρνερ του Τελλίδη, κεφαλιά λίγο άουτ του Μαυρομάτη.

Στο 53` από παράλληλη του Καλτσίδη δεν πρόλαβε ο Μπαρμπαγιάννης.

Στο 55` δε βρήκε στόχο με κεφαλιά ο Χριστοδουλίδης από πολύ κοντά ενώ στο 57` το σουτ του Τσότρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι μετά από απόκρουση του Ευστρατίου.

Στο 58` κέρδισε πέναλτι ο Τσότρας, το εκτέλεσε ο Προβατίδης αλλά μπλόκαρε ο Ευστρατίου.

Στο 80` με κεφαλιά ο Περκουλίδης το χρυσό γκολ για το 2-1. Στο 86` σουτ του Προβατίδη έσωσε ο Ευστρατίου και στο 88` σουτ του Φουστέρη από καλή θέση άουτ.

Ο διαιτητής Καράκελες είχε ένα πολύ δύσκολο έργο και υπήρχαν διαμαρτυρίες και από τις δυο πλευρές. Δεν έκρινε όμως το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις.

Βρασίδας: Κουνατίδης, Περκουλίδης, Χατζησταύρου, Αρβανίτης- Πέτκας 46` Μπαρμπαγιάννης, Μπατάκογλου, Μουλάι, Καλτσίδης, Προβατίδης, Φωτόπουλος 75` Ιωαννίδης, Τσότρας, Φουστέρης.

Ορφέας: Ευστρατίου, Ζαρωτιάδης 76` Αμιάδης, Βερβερίδης 56` Ευκαρπίδης, Σολακίδης, Μαυρομάτης, Χριστοδουλίδης, Τελλίδης, Καπνόπουλος 59` Παπουτσής, Γιαλαμής, Χρυσικός 54` Ντομί, Αναστασιάδης.

 

Διαβάστε επίσης