• 19 Απριλίου 2024,

Μεγάλη νίκη του Βύρωνα  στο ντέρμπι μέσα στο Ορφάνι (φωτογραφίες)

 Μεγάλη νίκη του Βύρωνα  στο ντέρμπι μέσα στο Ορφάνι (φωτογραφίες)

Ο Βύρωνας Καβάλας κέρδισε με 2-0 μέσα στην έδρα του Μ. Α Ορφανίου σπάζοντας έτσι το αήττητο και το απόλυτο των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα.  Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του και με πολύ κόσμο.

Ο Μ. Α Ορφανίου ξεκίνησε επιθετικά και πίεσε σε μεγάλο βαθμό την άμυνα του Βύρωνα. Μάλιστα ο Βεζυρόπουλος στο 0-0 είχε δοκάρι.

Ο Βύρωνας προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Κυγάης στο 20` με 0-1.  Στη συνέχεια στο 27` σε τετ α τετ ο Οικονομόπουλος είπε όχι στον Βεζυρόπουλο κρατώνας το προβάσισμα για τον Βύρωνα σ` ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Στη συνέχεια ο Βύρωνας είχε τον έλεγχο μέχρι το τέλος του Α` μέρους και απείλησε σε δυο φάσεις με τον Παντελίδη και τον Καλτσίδη.  Στην επανάληψη η ομάδα του Βύρωνα έπαιξε έξυπνα και κατάφερε στο 80` με κόντρα επίθεση να πετύχει το 0-2 με ωραίο πλασέ του Καλτσίδη.   Ο Μέγας προσπάθησε να πιέσει  αλλά έπεσε στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Βύρωνα( έχει δεχθεί μόνο γκολ σε δυο από τα οχτώ παιχνίδια).  Απείλησε στο 68` ο Μέγας  με σουτ του Λόλη. Μετά το 0-2 ο Βύρωνας στα τελευταία λεπτά βρήκε χώρους και για τρίτο γκολ όμως δεν άλλαξε κάτι.

Το πρωτάθλημα στην κορυφή παίρνει πλέον φωτιά.

Σε άλλα ματς της Α` κατηγορίας χθες Σάββατο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: 

Ορφέας Ελ- Ατρόμητος Χαλκερού 3-2

Αστέρας Φωλιάς- Δόξα Αμυγδαλεώνα 1-5

Αναγέννηση Λιμεναρίων- Αρης Πηγών 2-2

Βρασίδας Ν. Π- Απόλλων Χρυσοχωρίου 1-0

Φωτογραφίες από το γήπεδο του Ορφανίου: Κική Αλεπίδου

 

Διαβάστε επίσης